woensdag 31 augustus 2016

6x de leukste school agenda's

De scholen zijn weer begonnen! Na zes weken vakantie vieren en alleen maar leuke dingen doen, komt er helaas ook een eind aan deze zomervakantie. Sommige mensen kunnen nog even genieten van hun vakantie, maar deze week mag ik dan ook weer back to school. Over school gesproken, deze week heb ik een nieuwe agenda gekocht. In dit artikel heb ik de zes leukste agenda's voor je uitgezocht!

Agenda's zijn er in allerlei soorten en maten. Low budget or high end, moeilijk kiezen! De eerste drie jaren van de middelbare school heb ik vooral veel duurdere agenda's gekocht. Ik vond het vooral leuk om extra dingen in mijn agenda te kunnen lezen. De laatste drie jaren grijp ik steeds meer naar een simpele agenda.  Ik schrijf er vooral veel afspraken in, dingen die ik niet moet vergeten and ofcourse; homework!

Toen ik dit jaar de boekhandel in liep, vielen de back to school items mij al heel snel op. Ik liep gelijk naar de agenda's. Tja, waar moet je beginnen? Als inspiratie heb ik zes totaal verschillende agenda's uitgezocht. 

Zo staat de agenda van NSMBL vol met fashion en lifestyle, terwijl de editie van Blond Amsterdam vol met leuke illustraties staat. Supertrash heeft ook een gaaf exemplaar uitgebracht, vol met kleding en styling tips. De vormgeving en de foto's in het Stylescrapbook vind ik vooral onwijs gaaf gedaan. Er staan allemaal marble printjes in. Waaah! De agenda met de kleuren wit en blauw heb ik zelf dit jaar gekocht, alles is vooral wit en clean. De editie van Fab vind ik dit jaar ook erg leuk. De cover vind ik vooral erg mysterieus, alles is heel strak en overzichtelijk.

Ik ben nieuwsgierig naar de agenda die jij dit jaar hebt gekocht, let me know!


1 opmerking:

  1. Ze zijn echt super leuk! Ik heb er een van Supertrash, maar een andere dan deze. Die ik heb is roségoud met een strikje erop :D

    BeantwoordenVerwijderen