dinsdag 2 december 2014

MUA Nail polish ♥ Deepest Purple

Ik heb eindelijk kennis leren maken met de nagellak van MUA! Elke keer zag ik ze weer, in kleine schattige potjes met een prachtig kleurtje. En dan vooral deze prachtige donker paarse variant, echt een mooi nagellakje voor in de herfst en de winter! Of voor de kerst niet te vergeten, als je de klassieke rode nagellak eventjes zat bent!

Terwijl ik dit artikel zit te schrijven zit ik op mijn bed met een warme kop chocolademelk en mee te zingen met allemaal kerstliedjes. Ja, ik zit al helemaal in de kerstsfeer! En nu moeten mijn nagels er ook maar aan geloven met deze prachtige MUA Deepest Purple. Wat ik een echt kerst kleurtje vind, want ik vind dat er wel meer kerstkleuren zijn dan alleen maar rood. Eerder had iedereen alleen maar rood in de kerstboom hangen, en alleen maar rode decoratie. Maar gelukkig is dat verandert, en komen er nu ook andere prachtige kleuren, zoals blauw en paars.
Ik heb hele kleine nagels, dus heb ik altijd problemen met het borsteltje. Meestal is hij te groot en kan ik er echt niet mee over weg. Maar omdat dit nagellakje al klein is, is het borsteltje ook klein! Erg handig! Zo kan je makkelijk je nagellak aanbrengen, zonder dat je al te veel smeert. Dat doe ik nu nog steeds wel, maar wel stukken minder! Nog even over de kleur, ik had hem wel iets donkerder verwacht. Hij is nog redelijk licht, en er bestaan nog wel donkere nagellakjes in het paars. Dit effect krijg je met twee toch wel dikke lagen. Maar voor een merk als MUA houdt hij het bij mij ongeveer 3 dagen vol. Toch redelijk voor een lakje van €2,49?
Ik ben altijd blij met een nieuw nagellakje, en dan natuurlijk ook met deze! Hij ziet er zo schattig en klein uit, maar heeft toch een goede dekking en houd het redelijk lang vol op je nagels. Ik had hem wel graag wat donkerder gewild, maar nu is 'ie prachtig voor gewoon in de herfst! Dit is nu nog mijn eerste nagellakje van het merk, maar dat zullen er vast nog veel meer worden..

MUA Nail polish - €2,49

9 opmerkingen:

 1. Mooie kleur had niet verwacht eigenlijk dat die zo goed zou dekken x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt prachtig, zeker voor deze tijd van het jaar. De prijs is ook een pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur. En wat zijn je foto's al heerlijk in de feestelijke kerstsferen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige tint, dit spreekt mij heel erg aan...zeker zo rond deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Zeker voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de MUA-lakjes heel fijn. Dit is ook echt weer een mooi kleurtje! Mooie foto's heb je ook gemaakt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur! En je foto's zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Echt een kleurtje voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi kleurtje! Als ik 'm tegenkom neem ik 'm zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen