dinsdag 16 december 2014

NYC Individual Eyes Smokin'

Ik begin steeds meer van oogschaduw palettes te houden. Ze zijn erg handig, de kleuren zijn meestal op elkaar afgestemd en je hebt ze natuurlijk in allerlei soorten en maten. Zo ook dit mooie palette van NYC die eigenlijk voor groene ogen bestemd is, maar de kleuren waren gewoon te mooi om dit palette te laten liggen.

Nu zie je vast wel wat ik bedoel, wat een prachtige kleuren combinatie! Allemaal hele mooie paarse tinten voor je heel gemakkelijk een ooglook mee kan maken. Het lijkt me een prachtig palette voor overdag, want de kleuren zijn niet te opvallend. Maar dit palette is wel voor groene ogen, dus ik was wel benieuwd of het ook gewoon voor mensen met blauwe ogen kan. En dat wilde ik graag eens proberen!
In het palette zitten drie paarse tinten oogschaduw, een highlighter, een primer en een illuminator. Geen flauw idee wat die illuminator moet voorstellen, maar het gaat vooral om de oogschaduws. Want ik ben niet zo weg van zulke primers, dus ik heb gewoon mijn eigen van Essence gebruikt. Op het plastic staat nog even handig aangegeven waar je de oogschaduws voor kunt gebruiken. Je kunt dat natuurlijk al meteen zien maar het is altijd wel even handig!

Toen ik eenmaal de oogschaduws geswatcht had toen was ik wel een beetje teleurgesteld. De oogschaduws pakken niet heel goed en zijn ook nog eens poederig. Dus toen ik met mijn vinger door de oogschaduws ging zaten de primer en de illuminator helemaal onder de oogschaduw. Niet echt handig. Wat me nog al opviel is dat de highlighter wel erg goed gepigmenteerd is, misschien wel zo goed dat het eigenlijk geen highlighter meer te noemen is. Voor de rest is er eigenlijk maar een echt matte oogschaduw en dat is de donker paarse, een prachtige kleur als je het mij vraagt!
Gelukkig pakt de oogschaduw wel goed eenmaal aangebracht, want ik was bang dat de oogschaduw helemaal niet meer opviel. Maar gelukkig wel! De eerste ooglook heb ik gemaakt met alleen het palette. Het is een rustige ooglook die net wat meer heeft dan een gewone dagelijkse ooglook. Maar als je dit te normaal of te rustig kan je er ook nog een metallic oogschaduw en eyeliner aan toevoegen, wat ik met de tweede ooglook heb gedaan. Deze combinatie heb ik al vaak zo gedragen!
Ook al waren de swatches niet al te best, de ooglooks hebben mij toch overtuigd! Wat een prachtig palette! Als je alleen het palette gebruikt heb je een mooie ooglook voor overdag, en als je dat te rustig vindt kan je er nog een metallic oogschaduw of eyeliner aan toevoegen. Toch nog een mooie palette!


18 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi palette! Die ooglook is ook super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er heel mooi uit, vooral de donkerdere tinten spreken mij erg aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige look. Ik vind dat ook altijd fijn aan palettes. Ik ben vooral fan van het natural palette van Too Faced en mijn naked palette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel goed uit, dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look heb je ermee gemaakt Lisa! Het lijkt me een fijne palette. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi setje. Heb ze helemaal nog niet zien liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie look heb je met het palette gemaakt! Fijn dat de kleurtjes op je ogen wel goed pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie kleuren en de look is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleuren! Ik vind vooral je donkere ooglook heel mooi :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is inderdaad een prachtig palette, de combinatie vind ik ook erg mooi. Ik ben ook echt dol op de palettes van NYC!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb m zelf ook, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi palette! Je look is ook mooi. Ik heb nog nooit een palette van NYC geprobeerd. Moet er maar eens even een gaan kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen