zaterdag 13 december 2014

Subtiele kerst ooglooks met Undress Me Too palette

Het is alweer twee weken dat het eerste artikel met POM POM online kwam, dus nu is het weer tijd voor een speciaal artikel! Vandaag hebben we twee subtiele kerst ooglooks voor jou met het MUA Undress Me Too palette, wat een prachtig palette is voor de kerst. Dus ben je op zoek naar subtiele kerst ooglooks dan moet je vooral verder lezen!

Het Undress Me Too palette van MUA vind ik echt een prachtig palette, met veel metallic oogschaduws waarmee je eindeloos mee kan combineren. Het enige jammere is dat er gewoon geen matte oogschaduws in zitten, waardoor je wat minder speling hebt in je ooglook. Maar voor kerst mag er best wat meer glitter bij, dus dat is geen probleem!
Als eerste een wat donkere ooglook waar ik een prachtige bronzen oogschaduw heb gebruikt. Zo op de foto lijkt alles heel subtiel, maar als hierbij nog een classic rode lipstick bij draagt is je kerst look helemaal af! Ik begin altijd met de crease en daar heb ik nummer 3 voor gebruikt en dan heb ik nummer 5 in de buitenste ooghoek aangebracht. Ik heb hem wel goed geblend, waardoor hij mooi overloopt in nummer 3. Toen heb ik nummer 6 nat aangebracht, want zo komt het metallic in de oogschaduw meer naar voren. En als een na laatste de highlighter, nummer 1, heb ik aangebracht in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Het is eigenlijk een hele simpele ooglook, die toch wat extra's heeft voor de kerst!
Dan de tweede en ook meteen de laatste. Hij is eigenlijk niet heel anders dan de eerste, maar hier heb ik de meer wat bruinere tinten gebruikt. De kleuren liggen ook best dicht bij elkaar, waardoor ze mooi in elkaar overlopen. Ook bij deze look begon ik met de crease maar dit keer met nummer 2, die wat lichter is waardoor je ooglook er wat rustiger oogt. Dan heb ik in mijn buitenste ooghoek nummer 3 goed geblend, waardoor deze mooi in nummer 2 overloopt. Deze keer heb ik een prachtige gouden oogschaduw gebruikt, die natuurlijk niet bij kerst is weg te denken. Deze heb ik nat op het bewegend ooglid aangebracht, want zo springt deze metallic oogschaduw er mooi uit. Want anders is de ooglook gewoon te rustig voor een kerst look. Dan de highlighter en dat is gewoon hetzelfde als normaal, namelijk in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Zonder eyeliner en een mooie wing was de ooglook nog te gewoon voor een kerst ooglook, dus heb ik een mooie wing aangebracht. Het geeft je look toch iets extra's!

Zo, dit waren dan mijn stubiele kerst ooglooks! Ik ben dol op zulke ooglooks met veel glitters en een metallic oogschaduw erin verwerkt, een keer iets anders dan normaal. Net zoals deze artikels die om de week op zaterdag online komen, vinden jullie het leuk dat er zo elke keer een speciaal artikel met POM POM online komt?

12 opmerkingen:

 1. Wauwie, het is echt een prachtige look geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Zo draag ik mijn make-up ook vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Het is echt een prachtige ooglook geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige ooglook! De kleuren passen zo mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, mooie look en toch opvallend op een goeie manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige look. Ik hou enorm veel van bruine tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Precies de kleuren waar ik van hou :-) Prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi palette! Al hou ik zelf wat meer van matte kleurtjes. Voor de feestdagen is dit perfect natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen