donderdag 25 december 2014

NOTD Christmas

Vandaag een keer een NOTD! Dus dat betekend dat ik mijn kerst nagels laat zien, ze zijn niet erg bijzonder maar de gouden topper gebruik ik maar twee dagen in het jaar. En dan is het met kerst! Ze geven je nagels een kerst sfeertje, en je hoeft er niet veel voor te doen. Misschien moet dan wel stoppen met de hele tijd naar je nagels kijken, want dat is nu mijn verslaving.

 Ik heb eindelijk weer wat langere nagels, en dat perfect getimed! Want met kerst wil je toch wel graag nagellak op. Zelf ben ik dol op donkere nagellak dus heb ik een mooie dekkende zwart aangebracht, wat heel chique staat samen met de gouden topper. Je kan het natuurlijk ook nog met een klassieke kerst rode nagellak doen of met dennebomen groene nagellak. Je kan er alle kanten mee op! Wat wel wat minder is is dat je heel lang moet wachten voordat je nagellak eindelijk droog is, want je gebruikt nu veel meer laagjes. Vooral als je er ook nog een basecoat onderaan hebt gebracht. Maar de prachtige kerst nagels is dat lange wachten dan toch wel waard!
Dan natuurlijk even de mooie producten in het zonnetje zetten, want anders had ik natuurlijk geen mooie kerst nagels! Als eerste de gouden topper, die van de Essence LE Metal Glam is en dus jammer genoeg niet meer te verkrijgen is. Misschien als je nog geluk hebt dat je hem in de sale bak vindt, maar je kunt altijd even kijken! En de zwarte nagellak is van Rimmel Londen, die gewoon altijd goede kwaliteit aflevert qua nagellak. Het is een van mijn favoriete nagellak merken!

Dit was dan de NOTD! Moeten we dit soort artikels vaker doen, zoals bijvoorbeeld een FOTD? Zet het even in de reactie! Daniëlle en ik wensen jullie fijne kerstdagen!

11 opmerkingen: