zaterdag 6 december 2014

Zo kom je de herfst/winter wel door!

Terwijl moeder natuur de herfst alweer heeft toegelaten en de winter weer voor de deur staat is het wel erg leuk om je alvast voor te bereiden op een knus, gezellig, fris seizoen.

Kaarsjes! Ze zijn onvergetelijk bij een schemerige dag, het is zo leuk om je kamer autumn proof te maken. Laatst liep ik samen met mijn zusje Melanie Xenos binnen en keken we met twinkelende oogjes naar de nieuwe collectie kaarsjes. Toevallig was mijn moeder jarig dus kochten we deze sweet candles met bijzondere quotes als cadeautje. Deze kaarsjes zijn helemaal geschikt voor een zwoele herfst of winterdag, het maakt je kamer zo gezellig! De kaarsjes kosten: €1.49 per stuk. 
De laatste tijd heb ik al een aantal shopping bags gescoord met leuke kleren maar toch miste ik iets in een paar kledingsetjes. Ik miste de perfecte ''finishing touch.'' Ik ben toen opzoek gegaan naar een leuke, stoere, zilveren riem. Yes, en ik kwam deze super mooie riem tegen bij de winkel NUNC, ik was helemaal verkocht! Voor riemen zit je bij NUNC zeker weten helemaal goed, deze pretty belt kost €29,95.

De feestdagen komen steeds dichterbij en daar mag best een glittertje vanaf spatten! Piepkleine korreltjes in de lak geven de nagels na het drogen een geruwd oppervlak en een zandachtig accent. Helemaal geschikt voor een feestdag! Deze nagellak is te koop bij de schoonheidsspecialiste en kost €7,99.

De laatste tijd heb ik best wel vaak last van kleine velletjes op mijn lippen. Maybelline Baby lips of Labello is voor mij de oplossing! Ik neem Baby lips vaak mee in mijn jaszak, zo bescherm ik mijn lippen en hebben mijn lippen ook nog eens een zacht, naturel kleurtje! Voor €3,49 zijn de Baby lips te bemachtigen!

Tuurlijk mag er natuurlijk ook geen warme chocolade melk met een toefje slagroom ontbreken, laatst zat ik met twee vriendinnen bij een gezellig café iets te drinken. Wat mij betreft is dit ook een aanrader! 

Wat zijn jouw tips voor een kille herfst of winterdag? 

3 opmerkingen:

  1. zelf ga ik altijd mij zelf heerlijk vertroetelen op kille winterdagen, echt alles heel uitgebreid verzorgen...lekker echt ME time houden...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lakje ziet er leuk uit! Gaan jullie die reviewen? Kaarsen mogen inderdaad niet ontbreken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met deze producten lukt dat zeker vooral een lippenbalsem gebruik ik nu de hele dag door x

    BeantwoordenVerwijderen