maandag 19 januari 2015

Bodyguard your phone

Een telefoonhoesje beschermt je telefoon niet alleen, maar laat je telefoon ook lekker knallen en opvallen. De hoesje is dit artikel zijn niet alleen heel erg funny maar ook exclusief!

Zo mochten we laatst een leuk telefoonhoesje uitkiezen uit de webshop ExclusiveHoesjes.eu, super gaaf natuurlijk want de cases uit deze webshop zijn net iets anders dan alle andere webshops. Mijn ogen vielen direct op het telefoonhoesje van de Aristocat, hoe cute is die? Ook zijn we gek op M&M's en een roze M&M om je telefoon dragen is natuurlijk helemaal pretty. We hebben er trouwens al erg veel leuke reacties op gekregen, heel grappig!

De twee telefoonhoesjes die wij hebben ontvangen zijn van het materiaal siliconen gemaakt, dit materiaal beschermt de hele telefoon. Zeg hallo tegen geen beschadigingen en geen krasjes op je telefoon!

Wat we allebei wel iets minder vinden is de geur die aan de hoesjes zit. Maar ook hier heeft ExslusiveHoesjes. eu aan gedacht. Er zit namelijk een gebruiksaanwijzing hoe je de geur van kokos uit het hoesje haalt.

Helaas zijn er niet voor heel veel verschillende types telefoons een case. Je moet wel geluk hebben als de webshop het telefoonhoesje voor jouw telefoon type verkoopt. Zoek je een exclusief hoesje die lang meegaat en super leuk is? Dan is dit de gouden tip.

                                                               Follow me on Bloglovin 

5 opmerkingen:

  1. Aa wat een schattige hoesjes! Heel cute! Wat apart trouwens dat de hoesjes een kokosgeur hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een leuke hoesjes! Die aristocat is zo schattig! De film was toch wel de beste kinderfilm die ik heb gezien, hihi! Ik ga zeker eens een kijkje nemen! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat hoesje van M&M's ziet er leuk uit! Wat vreemd dat er een geur aanzit, dat zou ik persoonlijk niet erg fijn vinden, maar wel handig dat er een handleiding bijzit waardoor je de geur van het hoesje kan halen.

    BeantwoordenVerwijderen