zaterdag 31 januari 2015

Favorieten januari 2015

De maand januari vloog wat mij betreft voorbij! Voordat ik het wist werd het vuurwerk afgestoken en was het alweer 2015. Deze maand heb ik weer nieuwe favorieten gekregen en heb ik producten ontdekt en zelfs herontdekt die ik graag met jullie wil delen!

Deze nagellak van Kure Bazaar heb ik deze maand heel vaak gedragen! De kleur is lekker naturel met kleine shimmers, super mooi. Ook is de dekking heel erg goed, met een tweede laagje heb je het perfecte effect. Deze prachtige lak heb ik ontvangen van biggreensmile.nl Deze webshop verkoopt alleen maar ecologische producten. Dat houd in dat de producten helemaal milieu proof zijn, leuk om te weten!

Deze mascara van Rimmel heb ik helemaal herontdekt. Een poosje geleden kreeg ik deze mascara van mijn moeder en droeg ik deze mascara bijna dagelijks. Maar toen ontdekte ik een andere mascara en vergat ik deze all time favourite, jammer! Maar het is weer een favoriet van mij geworden!

Als je Vanilles al langer volgt, weet je vast dat ik gek ben op de kleur paars. Toen ik dit ontzettend toffe hoesje van Mooimobiel ontving, kon mijn oude versleten telefoonhoesje de prullenbak in. Check de super mooie metallic gloed van het hoesje! Dit hoesje draag ik nu al een paar weken om mijn telefoon en ik ben nog steeds super enthousiast. Ook een voordeel is dat de webshop voor heel veel types telefoons een hoesje heeft en dat het geheel budget is!

Deze super fijne lipbalm kreeg ik van mijn zusje, super lief! De geur van de lipbalm is vrij zoet maar toch verfrissend. Deze balm zorgt ervoor dat je geen droge lippen hebt en dus gebruik ik deze favoriet steeds vaker. Volgens mij komt deze lip catcher van de Hema. Hema verkoopt trouwens steeds leukere beauty items.

Dan het laatste product dat behoort tot mijn favorieten. Deze perfecte krul mousse heb je vast al vaker voorbij zien komen maar mag absoluut niet missen in dit artikel. Ik heb van mezelf krullen en soms is dat heel lastig. Mijn haar is soms pluizig en af en toe zit het totaal niet in model. Deze mousse werkt perfect voor mensen die krullen hebben! Geen gedoe meer met bad hair days maar juist een mooie volume en goede verzorgende krullen.

Heb jij deze maand ook nieuwe favorieten gekregen?


 Follow me on Bloglovin

5 opmerkingen: