dinsdag 20 januari 2015

Just a little bit of blue

Iedere keer als ik een beetje vrije tijd heb, dan kun je me wel vinden in mijn kamer met mijn make up spullen. Er is namelijk niets leuker dan even wat leuke ooglooks uit te proberen, of juist iets nieuws. Deze keer met het Max&More palette van de action, met blauwe en grijze tinten. Een prachtige combinatie!


Ik was dus van plan om het alleen met het Max&More palette te doen, maar nou had ik de basis aangebracht met een oogschaduw uit het W7 In the buff palette. Oeps! Ach nou ja, wat maakt het toch uit. Het W7 palette is trouwens echt een prachtig budget palette! Ik wil graag nog de Lightly Toasted, want hier zitten volgens mij een paar blauwe tinten bij. Zo mooi! Maar bij deze look heb ik eigenlijk alleen maar budget producten gebruikt, alleen de mascara is niet echt heel budget te noemen want deze was €16. Maar wel een hele fijne mascara! En de eyeliner van Catrice is ook echt een aanrader, deze heeft een soort sponsje waar je heel gemakkelijk een wing kan maken. Echt een aanrader!

Max&More palette in blauw - Action
W7 In The Buff palette
Max Factor Clump Defy mascara
Catrice Liquid Liner Waterproof 
Essence I Love Stage eyeshadow base
Essence Big Bright Eyes eye pencil

Dit is dan de ooglook! Hij is erg simpel, maar daar houd ik wel van de laatste tijd. Een kleurtje erbij in gooien, en een mooie winged eyeliner. Door de bruine basis lijkt de grijze oogschaduw nu meer op bruin, maar ik vond het ook wel een mooi effect. Maar grijs en blauw staat toch net wat mooier.
Deze kleur gebruik ik altijd als basis, zodat de andere kleuren mooi blenden en niet dat er alleen maar rechte lijnen in je ooglook zitten. Inmiddels zit er al een pan in, dus dat betekend wel dat ik hem vaak gebruik! Het palette zit nu ook helemaal onder de oogschaduw, dus het ziet er echt niet uit ..
De blauwe oogschaduw heb ik aangebracht onder mijn oog, om de ooglook een beetje wat extra's te geven. De donkere grijs heb ik aangebracht in de crease, en geblend met de licht grijze zodat alles weer mooi in elkaar overloopt. Dan nog een winged eyeliner aanbrengen en je bent al klaar!
Het is geen bijzondere ooglook, maar ik dacht ik laat maar even zien hoe ik vaak de deur uit ga! En dat met allemaal budget producten, want ja ik heb haast niks anders. Maar daar heb ik al wat dingen op bedacht, dus ik red me er prima mee !

6 opmerkingen:

 1. Je ooglook is erg mooi geworden. Ik heb zelf ook het W7 palette en gebruik het dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, ideaal voor school of werk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en subtiele look! Perfect om iedere dag te dragen :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie look gemaakt sowieso fijne producten gebruikt x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow over perfecte winged eyeliner gesproken!
  Onwijs mooie look <3

  BeantwoordenVerwijderen