woensdag 28 januari 2015

O.P.I - My voice is a little norse

Yes, mijn allereerste O.P.I nagellak is binnen! Ik hoor van heel veel meiden dat nagellak van O.P.I  ''de nagellak is.'' En toen ik deze nagellak als cadeautje van mijn ouders voor mijn verjaardag kreeg, werd ik heel nieuwsgierig!

De nagellak heet: My voice is a little norse. De naam van de nagellak vind ik leuk, niet saai en ook niet basic. Een opvallende naam van een lakje vind ik altijd leuker dat zo'n standaard naam.
Het kwastje van de nagellak is voor mij perfect! Ik zie gelijk al fijne glitters shinen, hihi ik ben gek op een glittertje!

My voice is a little norse heeft een grijze ondertoon maar is zeker weten niet saai! In de lak zitten allemaal kleine gekleurde glittertjes. Super pretty!

Ook vind ik de swatches super mooi, na één laagje is de nagellak al bijna helemaal dekkend! Het is gaaf als je al een kleur nagellak op hebt, dat je deze shine lak erover heen lakt of dat je gewoon deze glittertjes op een basic nagellak lakt.

Nu baal ik wel als een stekker, de lakjes van O.P.I zijn alleen verkrijgbaar in grotere steden, helaas! Hopelijk zit er bij jou een DA of een Douglas in de buurt die wel O.P.I verkoopt.

O.P.I  My voice is a little norse kost €14,25.

8 opmerkingen:

 1. erg mooi lakje, over andere kleuren lijkt hij me prachtig!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt een fan van OPI! Dit lakje heb ik ook en hij kan ook dekkend. Ik heb het geluk dat de DA in ons dorp OPI verkoopt en tuurlijk heeft Big Bazar ook vaak mooie OPI lakjes in de aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een mooi lakje. Glitters doen het altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb echt nog geen enkel lakje van OPI in mijn bezit! Maar als ik er eentje koop, zou het zeker deze zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lak, tjeetje ik ben onder de indruk ervan...prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen