maandag 2 februari 2015

Plog: Onze week in foto's

Leuk om de week te beginnen met een plog! Pak een kop warme thee en een lekkere stroopwafel er maar bij, kijk je mee wat Lisa en ik afgelopen week hebben gedaan?

maandag en dinsdag
Daniëlle: Op maandag had ik een paar uur uitval en toen ik thuis kwam van school, stond er een heerlijk roombroodje op mij te wachten. I love it! Later in de middag ging ik naar opendagen voor een vervolgschool. Dinsdag moest ik het tweede uur beginnen en kon ik uitgebreid tutten. Ik koos ik mijn favoriet Daisy Dream uit als geurtje, ik ben zo blij dat deze favourite in mijn stash zit!


Woensdag en donderdag
Lisa: Bij mij is het door de weeks nooit zo speciaal, gewoon alledaagse dingen. 'S woensdags heb ik een van de mijn langste dagen van de week, namelijk van 8 tot half 4. Dan wil ik mijn bed niet uitkomen, en kom ik zoals gewoonlijk weer net op tijd op school. Maar mijn favoriete armband en ring van dit moment vergeet ik natuulijk niet! Ook mijn eerste Victioria Secret aanwinst gebruik ik nu elke morgen, deze Secret Charm ruikt zo lekker! Op donderdag ook weer een gewone schooldag, maar toen hadden we gym. Niet echt iets voor mij. Maar toen ik thuis kwam stond er een kopje koffie voor mij klaar van onze nieuwe koffiemachine! En 's avonds kwam ik erachter dat er al een tijdje geleden een pakketje was binnen gekomen, namelijk mijn gewonnen winactie van the make up guide! Binnenkort review ik het voor jullie!

Vrijdag en zaterdag
Daniëlle: Toen ik vrijdag uit mijn bed kwam rollen, was mijn stad bedekt met een witte laag sneeuw. Heel mooi om te zien, maar het was wel heel glad, spannend! Op vrijdag avond was ik zoals elke week te vinden bij de lokale omroep. Het was erg gezellig en het ging erg goed! Zaterdag las ik mijn geleende boek van de bieb uit. Wow, wat een spannend verhaal! Helen Vreeswijk vind ik echt een hele goede schrijfster! Ik heb al meerdere boeken gelezen van Helen en nog steeds lees ik de boeken met plezier!

3 opmerkingen:

  1. Dat roombroodje! Mmm! Oh, en dat boek van Helen Vreeswijk is zo mooi (eigenlijk al haar boeken vind ik)! Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net mn eten op en zit toch te snakken naar dat roombroodje!

    BeantwoordenVerwijderen