woensdag 18 februari 2015

My travel list

Terwijl de sneeuwvlokjes hier in Nederland weer aan het smelten zijn, denk ik alweer aan een zon vakantie. Het is winter en Daniëlle zit weer in de vakantie mood haha! Wij hebben voor dit jaar onze vakantie al geboekt, here we go Italië! Vandaag deel ik met jullie de landen en plekken waar ik ooit nog eens heen zou willen.

Steeds vaker zie ik foto's van het mooie Curaçao voorbij vliegen. Zon, zee en strand zijn dingen die ik in een vakantie zoek. Het lijkt mij super gaaf om langs een strand te lopen met een diep blauwe zee en om de zonsondergang te zien en om uiteraard even een duik te nemen in de zee. En hoe gaaf is het om in een bijzonder gebied te zijn waar je nog nooit bent geweest?

New york, oh new york, ken je dat nummer? Wat lijkt mij deze America place te gek! De leukste winkels zijn er te vinden, de stad zelf moet waanzinnig zijn en het is een stad waar je niet elke dag heen gaat. Ook moeten er in deze stad leuke eettentjes te vinden zijn en allerlei leuke dingen die niet in Nederland te zien zijn. Oh wauw New York, je lijkt geweldig!

London, the place to be! Rode telefooncellen, the Londoneye en niet te vergeten the Tower Bridge. Het lijkt me heel gaaf om een keer rond te snuffelen in London. Ik heb zoveel mooie foto's gezien van mensen die er ook zijn geweest dat ik zelf ook graag een keer naar Groot- Brittannië wil reizen om deze bezienswaardigheden met mijn eigen ogen te zien!

Welk land staat op jouw travel list?

Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Mijn lijstje komt helemaal overeen met dat van jou! Wat een mooie foto's ook, brengen me helemaal in een vakantie sfeer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een mooie foto's geplaatst!!!! Ik zou graag een keertje naar Corsica en Sicilie willen. Liefs, Marjolein xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ik had bijna op Curaçao gewoond... Het had niet veel gescheeld. Ik ben ook wel blij met België hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige afbeeldingen krijg direct zin in vakantie! Ik zou ook wel graag naar New York willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een lijstje van landen en plaatsen waar ik heel graag nog heen wil! Op nr. 1 staat bij mij Aruba! En net als jij New York maar ook Parijs! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Curaçoa lijkt me een prachtige plek om te bezoeken! New York staat ook op mijn lijstje, ik zou daar alle winkels leegkopen, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, zo'n lijstje! Curaçao is ook een traval-iets-ding waar ik ooit nog heen wil! Oh, en Londen ook, haha. New York is eigenlijk niks voor mij, want ik hou niet zo van die drukte. Al lijken me die winkels wel heel gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Nu weet ik meteen waar ik nog een artikel over moest schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen