dinsdag 24 februari 2015

I never get tired of blue nails

Een paar jaar geleden was ik echt een nagellak verslaafde, al mijn zakgeld ging naar nagellak. Noem maar een kleur en een effect, en ja ik had het wel. Nu twee jaar later is het gelukkig niet meer zo erg, maar ik heb toch wel een favoriet kleurjte. Namelijk blauw! En dat kun je ook wel zien aan mijn nagellakstash ..

Zoals je ziet houd ik wel erg van effectjes! Glitters, sand effect of een acid wash effect. En dan is toch mijn favoriet het basic lakje in het midden. Echt een prachtig fel kleurtje, maar toch zonder poes pas. Echt mijn all time favoriet!
Als eerste het goedkoopste lakje van mijn favorieten, namelijk een van Essence! Essence is gewoon een goed en leuk merk voor nagellak. En dat kleine prijsje is natuurlijk altijd fijn! Zo koop je af en toe nog een mooi nagellakje zoals deze prachtige . Het is een blauw nagellakje, maar dan met een soort galaxy effect en met veel glitters. Een mooi lakje voor in de winter! Dit is 147 Miss Universe en kun je halen voor maar €1,89.
Bij mijn favorieten zit natuurlijk ook een Hema nagellakje! Want wie is er nou niet met de Hema begonnen? Mijn eerste nagellakjes waren van de Hema, en deze heb ik afgelopen jaar gekocht. Afgelopen jaar hadden ze een nieuw effect toegevoegd, namelijk het chameleon effect. Ik heb de blauwe versie, maar ik vind het nou niet echt een kameleon effect. Het is namelijk gewoon een mooi donkerblauw nagellakje met veel glitters die erg goed dekt. Dit is 62 Chameleon Coball en hij kost maar €2,50.
Dit is echt een kerst nagellakje. Hij combineert verschillende effecten met elkaar, namelijk sand, glitter en pailletten. En dan vooral glitter. Maar ik ben niet zo dol op sand effect, want als je tegen je broek aankomt ofzo dan krijg je meteen kippenvel. Brr! Maar voor kerst maak ik graag even een uitzondering, want om hem maar te laten staan daar is hij veel te mooi voor! Wat ook mooi is aan dit nagellakje, is dat je maar twee laagjes nodig hebt voor dit effect. Heel erg prima dus! Deze 222 Beaming Blue kun je in huis halen voor €3,99.
Dan nog een nagellakje van Maybeline New York, maar deze keer met een acid wash effect. Een bijzonder effect, Want dit heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Er zitten namelijk grote witte pailletten in, en samen met de felle lichtblauwe kleur een prachtig lakje voor in de zomer! Hiervan is de dekking wat minder, want je hebt drie laagjes nodig en het drogen duurt heel lang. Beetje jammer! Deze heb ik trouwens niet zelf gekocht, maar op mijn verjaardag gekregen van een vriendin. Erg leuk! Deze heet 247 Ripped-Tide en kost €3,99.
Zoals ik al zei, is dit mijn echte favoriet! Een heel mooi nagellakje voor in de zomer, door de felle lichtblauwe kleur. Maar het is niet een standaard licht blauwe kleur, hij is namelijk heel apart. Daarom heeft hij geen effect nodig, want door de aparte kleur is hij al mooi genoeg. De dekking is ook zoals bij het eerste Hema lakje helemaal prima. Dit is nummer 835 en kost €2,50. 
Ik draag niet zoveel nagellak, maar als ik nagellak op heb dan zijn het wel een van deze prachtige nagellakjes! En dan vooral nummer 835, het aparte lichtblauwe nagellakje van de Hema. Dat is echt mijn all time favoriet! Maar ze zijn allemaal erg mooi, dekken goed en hebben ook nog eens allemaal een klein prijsje!

10 opmerkingen:

 1. Ze zijn inderdaad echt allemaal heel mooi, maar de blauwe van de hema is wel een echt apart blikvangertje tussen de leukerdjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die acid wash vind ik echt bijzonder. Je gema kleurtje is ook zeker mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blauw is altijd een goed idee, ik hou van blauwe nagellak. Wat een prachtige kleuren heb je! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat eerste lakje spreekt mij het meeste aan, ik draag liever iets donkerder blauw. Als je nog opzoek bent naar een mooi blauw lakje, dan raad ik je er eentje aan van 2B! Ik heb er eentje met een jeanseffect, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blauwe lakjes heb je! Ik heb zelf ook wel aardig wat blauwe lakjes, maar ook rode lak is bij mij erg populair :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van blauwe lakjes <3 die maybelline brocades vind ik heel mooi en ripped tide heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind de acid wash zo leuk! Blauw is altijd leuk voor op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige kleuren, vooral die van maybelline!

  BeantwoordenVerwijderen