woensdag 11 februari 2015

I hate to say goodbye.

Er is iets waar ik de laatste tijd over na zit te denken. De laatste tijd kan ik school en het bloggen niet combineren, waardoor er dus geen artikels online komen.
Natuurlijk wel op de dagen van Daniëlle maar niet op mijn dagen. Dat zijn jullie vast allang gewend, want dit is niet de eerste keer dat ik zo'n update met hetzelfde verhaal online heb gezet. Maar deze keer zal het de laatste keer voor mij zijn, want ik stop namelijk met Vanilles. Ik heb het verwaarloosd, en daarom is Vanilles niet meer van Daniëlle en mij samen. Want ik deed er simpelweg niks meer mee, terwijl als ik wel gewoon altijd een artikel online had gestaan, Vanilles waarschijnlijk een enorme sprong had gemaakt. Maar dat heb ik dus niet gedaan, en daar mag Daniëlle dus nu voor zorgen, want die sprong zal Vanilles zeker maken met Daniëlle als eigenaar. Daar maak ik me heus geen zorgen over! Ik weet niet of ik helemaal zal stoppen met bloggen, maar de komende weken wel. Dan zie ik wel weer verder! Maar ik zal nog wel altijd om de twee weken een leuk artikel online zetten met een speciaal thema, dus ik stop nog niet helemaal met Vanilles! Maar voor nu is dit toch wel mijn laatste artikel, ik wil jullie nog wel even bedanken voor alle lieve reacties en bezoekjes op Vanilles waardoor we van een onbekende blog naar een blog met toch wel een karakter zijn gegaan.

Vanilles krijgt binnenkort een nieuw schema. Op maandag, woensdag en zaterdag plaatst Daniëlle een artikel en vrijdag om de vier weken is er een gastblogster die een artikel schrijft. Verder schrijf ik  om de twee weken een artikel, over die dag lees je later meer!

14 opmerkingen:

 1. Bloggen combineren met school, dat vind ik soms ook nog lastig. Begrijpelijk dat je dan even terug alle focus op je school legt. Hopelijk zien we je hier nog regelmatig terug! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je voor jezelf een keuze hebt gemaakt en dat was denk ik niet makkelijk. Hopelijk vind je in de toekomst weer tijd om te bloggen. Heel veel succes met je school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verstandig om school voor bloggen te laten gaan. Wel leuk dat je toch blijft bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je stopt, maar we begrijpen het zeker. School gaat ook gewoon voor, en je hoeft je echt niet bezwaard te voelen hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al heel erg lang geleden dat ik nog een reactie achter heb gelaten op jullie blog, waarvoor even sorry. Ik vind het ontzettend jammer dat je er hard mee gaat minderen, maar ik begrijp het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spijtig dat je deze keuze moest maken, maar wel leuk dat je toch niet helemaal verdwijnt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat het je niet lukt om er voldoende tijd voor vrij et maken, alleen zeggen we natuurlijk helemaal geen goodbye, maar See you later!...Tenslotte heeft school nu een tijdje voorrang en dat is heel begrijpelijk en normaal...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bloggen en school vindt ik ook erg moeilijk te combineren. Ik vindt het jammer dat je gaat minderen, maar ik weet zeker dat Daniëlle zich wel zal redden! (: Ik ben benieuwd naar de gastblogster!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer maar begrijp dat het lastig is. Zelf kan ik het wel goed combineren naast 40 uur in de week werken en bloggen en dan ook nog school. Het is veel maar ik doe het graag omdat het een hobby is en aan het einde van de dag doe ik bloggen om te relaxen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer Lisa maar wel heel begrijpelijk hopelijk lezen we je weer over een aantal weken :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer, maar heel logisch. School is heel belangrijk en de tijd komt wel weer. <3

  BeantwoordenVerwijderen