maandag 23 februari 2015

Home inspiratie

De laatste paar dagen surf ik graag Pinterest af om inspiratie op te doen voor mijn eigen slaapkamer. Ik heb heel veel gave Pins gevonden waar ik mijn inspiratie ook echt uit heb gehaald. Zo vind ik het heel leuk om rond te kijken voor nieuwe spulletjes voor in mijn kamer waardoor het nog gezelliger wordt!

Wit, strak en opvallende details vind ik erg gaaf om te zien in het interieur. Helaas passen niet alle interieur ideeën in mijn kamertje, daarom vind ik het erg leuk om met details te werken zodat er toch meer sfeer in mijn kamer zit.

Ik kan de hele tijd naar deze Pins kijken, wauw wat een fijne sfeer! Het lijkt mij erg bijzonder om een keer in deze kamers te lopen. Ik zou het helemaal niet erg vinden als deze drie interieur stijlen zich in mijn kamer bevonden. Zo vind ik het idee als klerenhanger super leuk bedacht en het ziet er ook zo uniek uit, ideaal voor als je geen kastruimte meer hebt.

Fotolijstjes met teksten die op een witte wand staan vind ik zo lovely in een kamer! De teksten kan je heel leuk combineren met foto's die bij jou passen. Helaas moet ik nog even uitzoeken waar je die leuke teksten vandaan kan halen. Weet jij misschien waar ik deze leuke teksten vandaan kan halen?
Check het fluffy kleedje in de linker foto, super classy! Het staat erg leuk en geen koude voeten meer als je net uit bed komt. Het kleedje komt zeker weten op mijn wishlist!

Bijna ieder meisje droomt van een mega inloopkast, zo ik ook! Het ziet er super gaaf uit maar dat niet alleen, alles is ook helemaal overzichtelijk. Helaas past de kast niet op mijn kamer, maar wie weet is het een leuk idee voor later!

Hopelijk heb je door dit artikel leuke inspiratie gekregen, moet een inspiratie artikel vaker op Vanilles verschijnen volgens jou?

                                                               Follow on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Naar deze plaatjes kan ik echt uren kijken ;) Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige inspiratie en ook helemaal mijn smaak en stijl <3 Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inspiratie foto's dit is ook helemaal mijn smaak! Ik heb thuis ook veel wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel goed uit, fijne inspiratie. Wou dat het er bij mij zo uitzag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inspiratie! Echt, ik ben de laatste tijd ook helemaal in luf van Pinterest, en dan vooral de interieur plaatjes. Gewoon om inspiratie op te doen voor mijn kamer, en er meer sfeer in te brengen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohw heerlijk dit! Hou wel van zulke dingen/ kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Perfect, ik hou van dit soort foto's en als ik ooit op mezelf ga wil ik dit soort items in mijn huis, te moooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan ook altijd heel lang naar zulke inspiratie foto's kijken! Het ziet er ook altijd zo mooi uit<3 Heel erg leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die inloopkast. Hoe die hakken hangen is wel een te gek idee zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het ziet er superleuk uit, als je er naar kijkt ontdek je steeds nieuwe details inde prachtige foto's..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie plaatjes! Hele fijne inspiratie. Dit is ook echt mijn smaak, dus wat dat betreft zou ik mezelf hier zo zien wonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo mooi! Wat een leuk idee met een tak als kledingrek, kun je ook nog eens zelf maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben dol op alles wat met interieur te maken heeft, dus inspiratie posts en Pinterest afbeeldingen als deze waardeer ik ten zeerste, haha!

  BeantwoordenVerwijderen