zaterdag 14 november 2015

Internationaal merk: Cuplé

De feestdagen komen steeds dichterbij! Voor je het weet staan kerstmis en oud & nieuw alweer voor de deur. Eigenlijk weet ik pas een paar dagen van te voren wat ik echt aan wil trekken. Ik heb meestal wel een paar toffe jurkjes klaar liggen, maar mijn dilemma is meestal: ''Welke trek ik aan?'' Want ik vind het namelijk  leuk om voor een feestje mezelf een beetje op te doffen en ofcourse glamorous aan te kleden. Omdat ik zelf nog opzoek ben naar de perfecte party outfit, leek het mij leuk om vandaag een internationaal Spaans merk te introduceren. 

Cuplé was ooit een minder groot merk dat leer leverde aan hele grote merknamen.
A few years back bedacht de eigenaresse dat ze dit klusje ook zelf zou kunnen doen. Zodoende gebruikte ze haar eigen leer ook voor een eigen collectie schoenen, tassen en accessoires. Als met kers op de taart,  werd er later ook een uitgebreide damesmodecollectie toegevoegd. Op dit moment is Cuplé een internationaal groot merk met meer dan 100 winkels! En nog steeds levert het bedrijf aan de grote merknamen.
De Cuplé collectie is: Made in Spain, 100% premium quality, handgemaakt, 100% real leather.
De party collectie van Cuplé is heel veelzijdig. Je vind er catchy items, eyecathers en vooral veel bling bling! Zes leukste musthaves heb ik op een rijtje gezet, hopelijk doe je inspiratie op!

1. In een onopvallende look is het juist leuk om de details te laten opvallen. Deze oorbellen zijn erg opvallend met al het goud en de rode stenen. Steek je haar mooi op of creeër beachy waves en trek een getailleerd jurkje aan. Een super leuke match!

2. Een clutch is niet alleen heel fashionable, maar ook erg pracktisch. Je hoeft geen grote tas mee te nemen naar het feest wat natuurlijk erg handig is. Bovendien staat het ook erg leuk!

3. Pumps mogen sowieso niet vergeten worden! Het model is lekker basic, waardoor het overal mee te combineren is. Het Cuplé logo op de hak vind ik trouwens ook erg leuk staan, heel eigen!

4. Kant is nog steeds hipper de pip! In een jurkje vind ik het niet alleen classy, maar ook onwijs leuk. Dit jurkje heeft een makkelijk model, waardoor het makkelijk is om met verschillende accessoires te combineren is.

5. Deze mooie hangers zijn erg opvallend en lekker catchy! Met een gala, of met kerst zou ik deze oorbellen dragen.

6. Ik vind het zo leuk dat het leer waar Cuplé bekend mee is geworden, het jurkje laat opvallen. Niet alleen in een t-shirt vind ik het erg leuk staan, maar ook in een jurk.

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan voor een leuke feestlook!  
Ik ben erg nieuwsgierig naar wat jij aan zou trekken op een feestdag, laat het achter in de comments!

                                                                       

9 opmerkingen:

  1. Leuk om dit te lezen, ook omdat ik merk dat de feestdagen inderdaad steeds en steeds dichterbij komen!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit merk nog niet maar wat hebben ze mooie oorbellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh wauuw, wat een prachtige items! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die oorbellen zijn wel heel leuk voor de feestdagen. Ook schoenen van leer zijn goed voor je voeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende dit merk nog niet, maar ze hebben zó'n leuk aanbod! Dat 4e jurkje is echt prachtig, ik ben dol op kant!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken(de) het merk niet, maar de jurk (nummer 4) vind ik echt heeeeel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtige items, ik was nog helemaal niet bekend met dit merk, maar ik moet dan ook wel eerlijk bekennen dat ik nooit zo een vrouw ben geweest die echt heel bijzonder dingen aanschafte voor bijvoorbeel feestdagen....de zwarte oorbellen vind ik wel echt geweldig om te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie intems. Ik vind jurkje 4 er heel mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar ik vind het echt heel leuk. Die zwarte jurk is wel tof.

    BeantwoordenVerwijderen