woensdag 17 februari 2016

I Heart Chocolate

 
Chocolate, i heart chocolate! Melk of hazelnoot om precies te zijn! Maar eerlijk is eerlijk, te veel chocolade is natuurlijk ook weer niet helemaal goed. Doordat bijna alle meiden gek zijn op oogschaduw en chocolade, kwam Too Faced met een super leuk idee. Een oogschaduw palette, genaamd: Chocolate Bar. Omdat het palette niet geheeld low budget is, kwam I Heart Makeup met een dupe. En vandaag staat er een uitgebreide review voor je klaar over de dupe!


Mijn eerste item van I heart make up, ik ben zo nieuwsgierig! Misschien is dit wel de typische look a like van Chocolate Bar. De verpakking ziet er in ieder geval goed uit! Het ziet er net iets anders uit dan het origineel. De namen van de kleurtjes in het palette vind ik ook erg leuk, gaaf bedacht!

Zelf heb ik het pure chocolade palette. De kleurtjes zijn lekker naturel, maar je kan ook met dit palette een donkere eyelook creëren. Heel veelzijdig dus! De kleuren Don't Let Go, Break Me UP en Devour Me gebruik ik vaak in een ooglook. Don't Let Go breng ik aan op mijn wenkbrauw bot, Break Me Up op het bewegend ooglid en Consumer Me in de crease.

De pigmentatie vind ik super goed voor een dupe! White Light heeft helaas niet zoveel pigmentatie.  Maar over de andere kleurtjes ben ik dik tevreden. All is Lost vind ik wel een lastige kleur om in een look te verwerken, het is een hele donkere kleur.

Ik vind het een heel tof palette! Stiekem heb ik nog even gegoogeld naar ''het echte palette'' en ik heb toch wel een aantal verschillen gezien. De pigmentatie van Chocolate Bar is nog beter, al hoewel deze pigmentatie ook top is. En verder lijken niet alle kleurtjes helemaal op elkaar. Maar voor een dupe van een palette vind ik het een super gaaf palette.

I Heart make up chocolate palette kost €9,00 en is verkrijgbaar in de drogist. 


8 opmerkingen:

  1. Ik vind dat het merk een hele goede dupe hebt gemaakt en veel goede producten voor een kleine prijsje. Ik heb deze palette ook . Ondanks dat het pigment en kleur mooi is, past hij net iets minder bij mij. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking alleen al zou ik t voor doen. 2 vliegen in 1 klap dat je ook zulk mooi pigment hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakking ziet er echt zo onwijs leuk uit...logisch dat je heel blij bent met dit palette, ik heb er al zo veel fijne dingen over gehoord..maar alleen van het kijken ernaar word je gewoon al vrolijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk die verpakking! Die oogschaduw kleuren zijn ook heel mooi! Mooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die verpakking ziet er echt uit om op te eten! Niet normaal ahah
    Ik wil dit pallet echt graag proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke verpakking en wat een mooi palette.

    BeantwoordenVerwijderen