zaterdag 13 februari 2016

Wat = HOT in 2016?

Met magazine ELLE als informatie- & inspiratiebron heb ik uitgezocht en getekend wat hot is in dit sprankelende nieuwe jaar!

Ultrakort haar
Een gemillimeterde coupe is in! Je moet ervan houden. Ik vind het sommige vrouwen prachtig staan als ze een heel mooi vrouwelijk gezicht hebben. Vooral met make-up waardoor haar ogen goed naar voren komen. Maar ik denk niet dat we dit veel zullen zien in het straatbeeld, ik zou me niet kunnen voorstellen wie van mijn vriendinnen of vrouwelijke familieleden zich een dergelijke coupe zou laten aanmeten omdat het toevallig in is.

Vlechtjes
Gelukkig is ook de vlecht in, daar kunnen we geen ultrakort haar voor hebben ;) Deze is er in allerlei verschillende varianten, dus je kunt lekker kiezen wat jij 't mooist (of het makkelijkst) vindt!

Puntschoenen
Ik moet eerlijk bekennen dat ik (al heel lang) van een ronde neus bij schoenen houd. Dat vind ik meestal wat eleganter staan. Ik ben ook helemaal fan van www.topvintage.nl, waar ze van die supercute jurkjes uit vervlogen tijden verkopen die bijna elke vrouw prachtig staan. Daar passen vaak van zulke schattige hakschoentjes / pumps bij met een rond neusje :) 
Maar natuurlijk kunnen puntschoenen ook superleuk zijn en er zijn zoveel stijlen en soorten! Er zit altijd wel wat bij in je smaak. 

Denim
Nog steeds scoor je punten door het dragen van een fijne jeans, spijkerstof blouse of jack. Volgens ELLE: Of je het nu casual of seventies draagt, chic of versleten: het is de basis van een eigen comfy stijl.

De blote schouder
De schouder is uitgeroepen tot het lichaamsdeel van de lente en zomer van 2016. We kunnen dus weer een fijn baggy shirt met wijde hals dragen of juist een mooie chique jurk of trui die onze schouders in de spotlight zet.

Roze
Mijn lievelingskleur van vroeger is een trend! Alles mag roze zijn; lippenstift, roze wangen, oogschaduw, nagellak, je tas, kleding; name it! Heerlijk!

Weet jij nog een trend van 2016? En welke ga jij zeker volgen? Ik ben benieuwd!

Liefs,
★ Kim 

7 opmerkingen:

  1. Je tekening is zo mooi! Zelf ben ik gek van de denim trend, ik hou van jeans. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Puntschoenen ben ik niet zo van, helaas. Denim en off shoulder vind ik wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke artikel om te lezen.
    Wauw wat super dat roze terug in is.
    Ben ook helemaal erg van roze maar dan wel echt light roze

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind off shoulder shirts echt super mooi! Maar ik krijg het heel snel koud als ik zoiets draag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hou erg van puntschoenen, lekker stoer! Groetjes aan Martijn en Roan, xx Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de off shoulder trend echt super leuk maar voor de rest denk ik dat ik ook veel aan me voorbij laat gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De blote schouder, roze en kort haar dat vind ik zelf ook echt leuk. Al zie ik mijzelf niet gauw mijn haar knippen.

    BeantwoordenVerwijderen