woensdag 25 mei 2016

Festival seizoen/ Duifhuizen festival bag

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik gek ben op mooie, vlotte tassen! Het liefst ga ik voor een stoere tas, waarin ik mijn musthaves netjes kan opbergen. In samenwerking met Duifhuizen Tassen en Koffers mocht ik een tas uitkiezen uit de festival-collectie. Heel veel grote festivals zijn binnenkort weer in aantocht en een makkelijke tas komt dan perfect van pas! Al heel snel wist ik welke tas helemaal festival proof is. De Duifhuizen Rugzak Croco Black M was in één oogopslag mijn favoriet!

Festival Vibes
Ik kan me wel vinden in de vibes! Genieten in de zon samen met vrienden, met als muziek op de achtergrond een heel tof festival deuntje. Maar waar laat je je spullen? Je wilt natuurlijk geen overvolle, grote tas meenemen. Dat maakt het alleen maar onhandig! Ik koos daarom voor een hele stoere, leren rugzak, die ik vond in de webshop van Duifhuizen Tassen en Koffers.  

Duifhuizen Rugzak Croco Black M 
De Duifhuizen Rugzak Croco Black M is een kleinere rugzak die super easy mee te nemen is naar een festival. Ik heb gekozen voor een zwarte croco rugzak, maar er zijn ook andere kleuren verkijrgbaar. Het is een rugzak van heel mooi leer. In combinatie met de krokodillen print aan de zijkant heeft de tas een hele gave, exclusieve uitstraling. In deze tas kun je al je belangrijke spullen meenemen. Er zitten trouwens meerdere vakjes in, waardoor je echt van alles kwijt kunt! Zelfs aan de binnenkant van de tas zit nog een ritsvak, waardoor je ook sleutels veilig kan opbergen. De rugzak is geheel tijdloos en past helemaal bij festival outfits.   I like it, met deze tas ben je ready to go!

Goede kwaliteit
De tas mag dan wel iets duurder zijn, maar hiervoor krijg je dan ook een hele goede kwaliteit! Persoonlijk schaf ik ook eerder een tas aan van een goede kwaliteit waardoor ik zeker weet dat het ook een aantal jaren meegaat. Je hebt er ook veel langer plezier van!


Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe tas! Mijn zwarte croco tas en ik zijn onafscheidelijk op festivals. De tas heeft precies het goede formaat waardoor ik juist deze tas pak. De kleur, het materiaal en de uitstraling van deze rugzak vind ik onwijs gaaf. Als ik de komende tijd naar festivals ga, weet ik welke tas ik mee neem! De Duifhuizen Rugzak Croco Black M kost €119,95 en is verkrijgbaar bij de webshop Duifhuizen
                                                      
                                                                 https://www.facebook.com/pages/Vanilles/640266065996591?ref=ts&fref=ts

6 opmerkingen:

  1. Stoere tas hoor :-). Hopelijk heb je een mooi festival seizoen :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een toffe tas, zeker door dat krokodillendetail aan de zijkanten! Voor mij zou zo'n dure tas net iets te duur zijn om mee te nemen naar een festival haha, maar hij ziet er echt wel uit als een stevig ding. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie tas. Al ga ik niet meer naar een festival ;-), zie ik heel veel nut van deze kwalteitstas!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een coole tas. Ik zou hem ook meenemen naar school. Lekker makkelijk met zoveel ruimte. Ik ga ook kijken op hun site! Liefs, Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tas heb je uitgekozen, niet te groot en kan ook nog eens makkelijk in een kluisje op een festival.

    BeantwoordenVerwijderen