maandag 16 december 2013

Smexy with a bear & nailpolish

Wat een leuke nagellakjes he?
Mijn vader heeft deze hebbe lakjes gegeven. De kleuren zijn zo erg mooi! De nagellak dekt ook nog eens heel goed. Ik kan echt niet kiezen welke ik nu mooier vind. Ze zijn allebei super glamour vol! Zelf vind ik de potjes er erg feestelijk uitzien. Ik ben helemaal klaar voor een feestje met deze twee leuke nagellakjes. Heb je het schattige beertje ook al gezien? Sinterklaas heeft wel een hele goede smaak! Het beertje is heel zacht en heeft een leuk plekje in mijn letterbak gekregen. Kleine cadeautjes kunnen voor mij ook een hele grote waarde hebben.

Ballen leuk!
Binnenkort zal ik de blog helemaal in een kerst stemming maken. Want de kerstboom heeft sinds vandaag weer een warm plekje in ons huis gevonden. Ik begin helemaal in de kerstsfeer te komen. Santa claus is coming to town!
De warme trui uit de fashion collage van vandaag, past helemaal bij deze winter. Ik ben helemaal weg van deze broek. Ik moet nog even uitzoeken waar je die kan kopen. Dan kan ik hem zelf even shoppen. Ben je een meid met pit en wil je een keer wat anders? Deze laarzen staan dan op jou te wachten! Zie je het al voor je? Je zit in je favo stoel en hebt een snorretjes van de chocolade melk. Je kijkt naar buiten en ziet dat alles betoverend wit is. Binnen hoor je de leukste kerst hits, je begint mee te zingen. Helaas is het niet al te zuiver. Al een beetje in de kerststemming? 21 december staat er een betoverend artikel op je te wachten,om je alvast in de kerstsfeer te brengen. Neem gerust een kijkje!Door: Daniëlle

1 opmerking: