woensdag 31 december 2014

4x glamour

Terwijl we een paar dagen geleden nog gezellig onder de kerstboom cadeautjes uitpakten en we met de beste kerstnummers meezongen staat er al weer een heel nieuw jaar voor ons klaar. Vandaag test ik de mooiste glitterlakjes voor je, zodat je spetterend het nieuwe jaar in kan. Kom maar op 2015!

Het eerste lakje wat onmisbaar is voor oud en nieuw is dit mooie lakje van Essence genaamd: ''Special effect topper.'' Dit is een lak met extra veel grove blauwe glitters. Na één keer lakken blijven de glittertjes al erg goed op je nagels zitten. Deze nagellak is mooi te combineren met een nude kleurtje of lekker basic met een topcoat.

Dit is een nagellak met een zand effect, laatst heb je deze nagellak ook al kunnen bewonderen in een artikel. In deze nagellak zitten piepkleine korreltjes die de nagels na het drogen een zandachtig accent geven. Ik had nog nooit gehoord van dit merk maar ik ben er zeker weten dol op! Met één laagje is je nagel al goed dekkend, maar met een tweede lakje staat het toch iets netter.

Oh wauw, ik ben gek op dit lakje van Kiko! Deze nagellak valt niet zo op als de andere kleurtjes in dit artikel maar is juist een shimmery kleur. Met twee lakjes dekt de lak erg goed en blijft de kleur zelfs twee weken op je nagels zitten!

Deze lak van John van G is so new year proof! Net zoals de lak van LCN Sand Polish heeft deze lak ook dat zandachtige accent alleen dan in een aqua kleurtje! Met twee laagjes dekt deze nagellak helemaal en krijg je glitter nagels super mooi!

De swatches zien er ook helemaal gaaf uit! Het lakje van Kiko moet je wel echt zien, het is een hele lichte shimmery roze/ paarse kleur. Ook de andere tinten zijn zo erg mooi! Dit zijn mijn favoriete nagellakjes als tip om shiny het nieuwe jaar in te gaan.

LCN Sand Polish- Essence Special Effect Topper- Kiko Cosmetics- John van G

Welk lakje draag jij graag met de feestdagen?

Lisa en ik wensen je een spetterend, liefdevol, gezond 2015 toe!

 
 Follow me on Bloglovin

7 opmerkingen:

  1. Wat een super mooi lakjes! Ik vind de eerste erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooie lakjes! Die tweede is mijn favoriet! Zelf ga ik een metaalachtige kleur van Rimmel London dragen. Fijne jaarwisseling & tot volgend jaar! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de lak van John van G vind ik wel heel erg mooi!....fijne jaarwisseling vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie lakjes heb je uitgekozen, prachtige kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen