woensdag 14 januari 2015

Beauty in things

Een fleurig flacon met een bom van geur, that's Daisy Dream! Mijn allereerste Marc Jacobs aanwinst en zeker niet de laatste!

Verliefd dat ik werd op het mooie flacon en de geur toen een vriendin haar Daisy liet zien. Een bofkont dat ik was, toen deze love ook nog eens met kerst onder de kerstboom lag!

Het flacon is alleen al erg mooi om te zien en uiteraard de geur! Check de gouden details en de baby blauwe accenten, meet my new love! Daisy Dream is een Eau De Toilette en zelf heb ik het flacon met 30 ml gekregen.

Topnoten: bramen, grapefruit, peer
Basisnoten: witte houtsoorten, muskus, kokosnootwater
Hartnoten: jasmijn, lychee, blauwe regen

De geur is moeilijk te beschrijven, het is een walm van allerlei heerlijke basisnoten, hartnoten en topnoten. Het is frisse, fruitige geur en niet zo'n hele zware geur wat ik zelf erg prettig vind.
Ook is Daisy Dream een geur die een paar uur op je huid blijft zitten. Voor een heftig, zware geur raad ik je wel aan om vaker op een dag de parfum te spuiten. Zelf houd ik van een zachte geur en spuit ik niet vaak bij.

Ik ben gek op mijn Daisy en gebruik de Eau De Toilette erg graag. Heerlijk voor een feestje, een gezellig etentje of voor een daily school look, het kan allemaal.

Bezit jij ook een Marc Jacobs geur? En wat vind je van Daisy Dream haar fleurige flacon?


                                                                   Follow me on Bloglovin

10 opmerkingen:

  1. Ik heb deze geur eens geroken in de winkel, vind het echt een heerlijk parfum! En alleen de mooie flacon maakt al hebberig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze geur vind ik erg lekker! Hij is perfect voor het voorjaar en de zomer. De fles is natuurlijk een plaatje<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie flacon! De geur lijkt me heerlijk! Ik hou ook eerder van een zachte geur, als hij te sterk is vind ik dat persoonlijk niet prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat is de flacon zo mooi! Ik ben heel benieuwd hoe het ruikt, want ik heb hem nog niet kunnen testen. Maar als ik het zo hoor, wil ik het wel heel graag! Heel leuk artikel! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze is zo lekker heb het alleen in een paar samples, de fles ziet er ook al zo mooi uit x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me een heerlijke geur en het flesje is heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die flacon is prachtig! Ben benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoals je 'm omschrijft lijkt ie me fantastisch! En dat flesje.. zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen