woensdag 7 januari 2015

New trends 2015

2015 is nog maar net begonnen, dus dat betekent dat er allemaal weer leuke trends op ons te wachten staan. Laten we maar direct beginnen met new stuff!

Eerlijk is eerlijk, het duurt wel even voordat het eindelijk summer is. Maar stiekem zijn we wel heel erg benieuwd naar de zomertrends.Wij zijn gek op de zomer! Lekker bakken aan het strand in een nieuwe bikini of met vriendinnen even een duik nemen in het zwembad! Maar welke bikini's gaan we deze zomer veel zien?

Een frisse new trend zijn de printjes. We zagen in 2014 al veel printjes maar dit jaar komen er weer een aantal toppers bij. De dierenprintjes en allerlei vrolijke printjes zijn bikiniland nog niet uit, je zal dit jaar ook veel printjes zien met kleurrijke bloesems van de jungle. Stiekem is dit een van mijn favoriete trends, een subtiel glittertje op de bikini is voor mij een eye catcher. Maar ook een bikini met kanten details zie je deze zomer in de winkels hangen, like like! Twee oude vertrouwde bikini's are back, pastel kleurige bikini's en fringe bikini's zijn dit jaar zeker weer een go!

Zelf heb ik een hele toffe fringe bikini in de kleur petrol ontvangen van Fringed.
Ik vind de bikini zo gaaf! De stof van de bikini is stevig en goed, de kleur is really lovely en het belangrijkste: De bikini zit helemaal goed! Ik draag deze bikini vaak als ik ga zwemmen en ik weet zeker dat deze bikini niet mag ontbreken in mijn koffer als ik op vakantie ga!

Welke bikini trends van 2015 vind jij het leukst?

                                                         
                                                                Follow me on Bloglovin

10 opmerkingen:

  1. Printjes vind ik altijd wel leuk alleen weet ik niet precies wat ik van die fringed look vind x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fringed is leuk ook die groen gele print vind ik lekker vrolijk. Waarom is t pas januari.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind de bordeaux rode wel erg elegant om te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de fringed bikini heel leuk! Jammer dat het nog niet tijd is voor de bikini's ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fringed bikini's zijn altijd mooi! Ook dit exemplaar is prachtig! De kleur is echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Daniëlle en Lisa, wat leuk dat jullie mij zijn gaan volgen op Bloglovin'!

    Ik ben nog niet helemaal klaar voor het bikiniseizoen... want ik moet er nog eentje uitzoeken! ;) Ik heb een soort van zwak voor bikini's dus ik heb er eigenlijk veel te veel. Hoe dan ook is mijn Free Fashion Challenge afgelopen (lees er alles over on the blog) en mag ik dus weer kleding, schoenen en accessoires kopen. Niets staat dus tussen een nieuwe bikini en mij in.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die fringe bikini's zijn nu alweer 2 jaar een hot item.
    Het stond mij niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fringed bikini's zijn echt zo mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een leuke bikini's! Die van jou is zo leuk! Zelf ben ik dol op printjes. En als dat op mijn bikini kan, ja geweldig! De groene met een iets hoger broekje vind ik echt zo leuk! die zou ik graag in mijn kast willen! Leuk artikel! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen