vrijdag 2 januari 2015

Trendfactor

We zijn dol op sieraden, en volgen graag de laatste trends. Dus wat een bofkonten zijn wij nu we een super leuk pakketje van Trend Factor hebben mogen ontvangen, met natuurlijk de populairste sieraden van dit moment! Dus ben je nog op zoek naar een paar mooie oorbellen of ringen? Lees dan snel even verder!

Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de prachtige Dior Mise En Dior earrings die onder andere gespot zijn bij Rihanna, Emma Watson en Jennifer Lawrence. Die natuurlijk niet te betalen zijn, maar gelukkig heeft Trend Factor vier verschillende look a likes! Deze prachtige rose gouden variant, de echte met parels, een zilveren variant en een bordeaux variant. Voor ieder wat wils!
Wij hebben de mooie rose gouden opgestuurd gekregen, die wat chiquer is dan de echte met parels. De bedoeling is natuurlijk om het kleine knopje aan de voorkant te doen en de grotere achter. Zo krijgt je look een chiquere uistraling, en dat met een paar oorbellen! Dan moet je eigenlijk wel je haar opsteken, zodat ze goed zichtbaar zijn. Echt een aanrader voor in je oorbellen stash! Deze oorstekers rose goud kosten €6,95.
Dit zijn toch wel echte klassiekers. De meesten hebben wel een paar van deze mooie parel oorbellen in haar sieradenkistje liggen. Ze zijn vrouwlijk, chique, maar ook erg draagbaar. Eigenlijk een basic item die overal bij kan. Wij hadden ze nog niet, dus nu kunnen wij ook hier eindeloos mee combineren! Bij een prachtig jurkje op eerste kerstdag, met een rokje op een gewone schooldag of gewoon met een leren jasje, ze staan overal mooi bij! En wat ook wel leuk is om te weten, is dat je deze gratis krijgt bij een bestelling boven de €25!
Iedereen wil tegenwoordig alles groot, groter en grootst. Maar je kan ook gewoon je outfit compleet maken met subtiele sieraden. En dat kan met deze te cute ringetjes. Niks geen grote ringen, maar gewoon subtiel met een leuk hartje en een schattig strikje. En dat ook nog eens allebei in het zilver, dus ze blijven extra lang mooi en je vingers worden niet blauw en groen. Het zilveren ringetje met een hartje kost €14,95. Het zilveren ringetje met een strikje kost €17,95.
We kennen veel sieraden webshops, maar we kennen nog geen webshop zoals Trend Factor! Mooie producten van een goede kwaliteit met een klein prijsje. En ook nog eens genoeg keuze uit hun ruime collectie. Ze hebben nu ook nog sale en gratis verzending, dus wees er snel bij voor de mooiste items!

13 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een super mooie items! Ik vind die ringen prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind vooral die eerste oorbellen erg mooi alleen weet niet of ik zelf zoiets zou dragen x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw ik vind het hele leuke sieraden! Vooral de ringen vind ik heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een setje zoals die eerste oorbellen hebben ze ook bij de HEMA maar dan mat zwart! Vond die ook erg gaaf er uit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die pareloorbellen vind ik het mooist! En die ring met dat strikje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De eerste oorbellen vind ik de mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie ringetjes! De eerste oorbellen vond ik eerst niet zo mooi, maar toen ik ze met nieuwjaar bij een vriendin zag vond ik ze toch wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de zilveren ringetjes vind ik echt schatjes, zo lief en subtiel....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. die ringen, so pretty! Ik begrijp de hype van die eerst oorbellen niet zo goed, ik vind die niet zo bijzonder maar de kleur is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, prachtige sieraden! Die ringetjes zijn echt heel erg schattig en zo mooi! En de oorbellen staan zo leuk! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die eerste oorbellen vind ik een beetje apart :p De rest van de sieraden vind ik wel erg mooi!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De eerste oorbellen vind ik erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat je deze prachtige sieraden mocht ontvangen! Die ringen zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen