maandag 4 mei 2015

Fruitige massageolie

Massageolie, ik heb het stiekem nog nooit gebruikt! Toen ik een berichtje kreeg of ik deze wilde reviewen hoefde ik niet lang na te denken, waarom ook niet?

Greenland is opnieuw gekomen met een heel natuurlijk nieuw product, namelijk deze massageolie! En dat betekent dat de olie maar liefst 99% natuurlijk is! Mensen die allergieën hebben kunnen deze massageolie ook rustig gebruiken.

De geuren die duidelijk terug komen in het zilveren flesje met daarin de olie, zijn de vruchten papaja en limoen. Persoonlijk vind ik de geur erg tropisch en zoet tegelijkertijd, je moet er wel van houden! Lijkt je deze geur niets? In de shop zijn nog twee andere edities met een andere geur verkrijgbaar.

Ideaal trouwens van Greenland dat de olie in een flesje zit met een pompje, dat is veel makkelijker dan zo'n irritante draaidop die je net wil openmaken wanneer je olie op je handen hebt. De substantie van de olie is net zoals elke andere olie, lekker vettig, glibberig maar ook goed uit smeerbaar. De laatste tijd heb ik nog al een droge huid en ook hier helpt de olie tegen, easy!

De olie verzorgd mijn huid erg goed! Eigenlijk gebruik ik het meer als een bodycreme voor mijn droge huid. Het geeft toch een beter effect dan een andere olie, het maakt mijn huid zacht en zonder velletjes of bultjes. Ik denk dat ik deze olie vaker ga gebruiken, wie weet heb ik binnenkort geen last meer van een droge huid!

Greenland fruit emotions is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels en natuurlijk online!

11 opmerkingen:

 1. Wauw, de verpakking ziet er leuk uit! Lijkt me een erg fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een heerlijk product ook qua geur :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De geur lijkt me wel wat. Nu nog iemand die me gata masseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijn product!
  Ik heb overigens lipbalms van dit merk die ook echt geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me een heerlijke massage olie, ik ben ook erg benieuwd naar de geur, Greenland heeft altijd zulke lekkere geuren in hun lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd! Leuk trouwens die ananas achtergrond op de foto :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt el goed, mooi flesje ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klinkt prima, dit product.....ik gebruik zelf wel eens een bodybutter van Greenland en de geur is ook zo lekker....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha alleen al door die foto krijg ik zin om 'm uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hmm dit klinkt als een heerlijk product! Ik heb nog niets van Greenland geprobeerd, de lipproducten van dit merk lijken mij ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen