zaterdag 23 mei 2015

Personal/ Examens voorbij!

Pfoe, de examenstress zit er weer op! Eindelijk kan ik weer even rustig ademhalen en tot mezelf komen, i did it! Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven dat het nu voorbij is.

Misschien heb je wel een beetje gemerkt dat ik de laatste weken minder aanwezig was in het blogwereldje, deze twee weken zat ik letterlijk met de neus in de boeken om voor de examens te leren. Gelukkig heb ik alle stof van dit jaar netjes bijgehouden dus wist ik van alles nog wel iets op te noemen, bovendien ging ik met goede cijfers mijn examens in. Toch is het super spannend om het lokaal binnen te stappen en je examen te maken. Wat als je dit examen verprutst en uiteindelijk geen vijf en een half haalt en dus niet slaagt? Dit spookte de hele tijd door mijn hoofd maar uiteindelijk weet ik van mezelf dat ik er alles aan heb gedaan en dat ik niet meer kon doen, op elf juni hoor ik hopelijk dat ik geslaagd ben! Fingers crossed, ik heb in elk geval mijn best gedaan en meer kan je niet doen toch? Maar jeetje wat ging dit schooljaar snel! Van meerdere mensen had ik weleens gehoord dat dit jaar heel snel voorbij zou vliegen, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.

Raar om te bevatten dat ik nu zomervakantie heb, nu al! Dat betekent dat ik me weer helemaal kan focussen op Vanilles en het liefst doen wat ik doe! Ik heb alweer hele leuke dingen voor jullie in petto en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als mij. En even een update over de winactie, de winnares van het shoptegoed heeft 11 mei een berichtje gekregen. Sorry als je niet gewonnen hebt! Maar er komen nog meer leuke acties aan, stay tuned!

Zijn er trouwens nog specifieke dingen die je terug op Vanilles zou willen zien? Bijvoorbeeld meer tutorials, reviews of iets in een thema? Laat het mij weten in de comments!

Hoe gingen jouw examens?


11 opmerkingen:

 1. oooh, proficiat, je examens zijn voorbij! Superleuk, ik moet de mijne nog beginnen :( Geniet ervan en ik duim op 11 juni :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig heb je,je door die periode heengeslagen, genet maar lekker van je vakantie....dat heb je verdiend...Ik duim voor je , dat de examenuitslag op 11 juni helemaal goed is..
  groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dinsdag mijn allerlaatste examen en op 11 juni krijg ik ook te horen of ik geslaagd of gezakt ben. Ik ben er niet zo zeker van of alles tot nu toe goed ging. Wiskunde ging bijvoorbeeld best slecht... Ik vind ook dat dit jaar super snel is gegaan! Raar he, om nu tegen mensen op school te zeggen Fijne vakantie ! Haha. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dag dat jij hoort of je geslaagd bent, begin ik pas met mijn examens! Ik duim echt met je mee Daniëlle! Het schooljaar is inderdaad vrij snel voorbijgevlogen! Nog twee weekjes les en dan examens, ik vind het nog best spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat het voorbij is en dat je nu lekker kan genieten van je vakantie, ik ga voor je duimen dat je ze allemaal goed hebt gemaakt x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je examens voorbij zijn! Ik hoop echt dat je slaagd, komt vast goed. :) Geniet maar lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O heerlijk om ze achter de rug te hebben en nu lekker te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker dat je het er op hebt zitten, kan je lekker genieten van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je examens erop zitten. Heerlijk gevoel he en nu maar duimen dat het allemaal mooie cijfers zijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat je examens erop zitten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je examens erop zitten. Nu genieten van je vrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen