woensdag 6 mei 2015

Triangl bikini

Wie heeft deze beauty van een bikini nog niet voorbij zien komen op Pinterest of op Tumblr? Ik ben helemaal gek op deze bikini! Het is een unieke bikini met vrolijke kleurtjes, waarin je lekker kan zonnebaden op het strand, of natuurlijk een frisse duik kan nemen met je vriendinnen in het zwembad!

Het merk dat op het labeltje zit van deze bikini is Triangl. Dit is een Australisch merk dat alleen online via triangl.com verkijgbaar is.

Triangl heeft acht unieke soorten uitgebracht genaamd: Poppy, Milly, Lulu, Lily, Bambi, Winnie, Chloe en Ollie. Alle acht de soorten zijn super gaaf, maar vandaag laat ik jullie my favourite zien, Triangl Poppy!

Wat Triangl Poppy zo bijzonder maakt voor mij, is de kleuren combinatie samen met het model bikini. Sinds ik deze bikini een keer op internet zag verschijnen werd ik in een oogopslag verliefd op deze super gave bikini. De bikini is niet zoals alle andere standaard bikini's, maar juist helemaal uniek! Bovendien zijn alle combinaties lekker fris en helemaal spring/ summer proof!

Ook heeft Triangl de perfecte oplossing gevonden om de goede maat te vinden. Soms heb ik weleens het probleem dat het broekje of het topje van de bikini niet past, nu kan je heel gemakkelijk in de shop ervoor kiezen welke maat je top moet worden en welke maat het broekje moet zijn.

Deze bikini staat al een hele poos op mijn wenslijstje en is tegelijkertijd al een hele poos the new trend. Ik wilde deze leukerd even met jullie delen!

Is dit ook jouw droom bikini?

                                                                 Follow me on Bloglovin

16 opmerkingen:

 1. Hij is echt zoo mooi :) alleen is hij een beetje te duur voor mijn portemonnee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie bikini, maar o zo prijzig! Ik hoor dat de maat best moeilijk vast te stellen is. Hij blijkt nogal klein te vallen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bikini's vind ik erg leuk en mooi. Maar juist omdat iedereen er bijna wel 1 heeft wil ik hem niet ;-) Ik heb inmiddels wel een andere mooi op het oog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt prachtig! Helaas snap ik helemaal niets van die maten op de website want ik zou een M van cup hebben maar een XL van omtrek etc, allemaal heel vreemd. Daarom ben ik wat bang om te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de Triangl echt een prachtige bikini, alleen vind het niet mijn geld waard voor een bikini. Desalniettemin begrijp ik wel waarom jij hem graag zou willen hebben hoor :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet wat ik hiervan vind...
  Zelf zou ik hem niet dragen, ook omdat ik bang ben dat iedereen er straks in loopt.
  Ik denk dat ik wel weer slaag bij Hunkemöller.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze bikini's echt prachtig! Wil er zelf ook eentje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze bikini's zijn echt prachtig! Ik ben er helemaal weg van! Ook origineel dat die bikini's zo'n leuke namen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie bikini's maar heb ook al erg mooie badpakken gezien dit jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bikini's zijn echt heel mooi! Zo een zou ik zelf ook wel willen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze echt heel erg leuk om te zien, lekker opvallend....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke felle kleurtjes! Maar die zwarte aflijning vind ik toch niet zo mooi persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Droombikini is ver gezocht maar hij is wel heel leuk. En duur. Ik gok dat het bij mij ook Triangl Hunkemoller wordt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, die met roze en geel is echt coool!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn wel heel mooi die bikinis, maar wel een beetje prijzig.Ik heb toch ff op hun site gekeken, ook leuke andere modellen. Groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi mooi deze bikini's. Heerlijk voor de aanstaande zomer!

  M.v.g.
  Brillenkampioen
  http://www.brillenkampioen.nl

  BeantwoordenVerwijderen