woensdag 20 mei 2015

I'm a nerd!

De laatste tijd draag je niet een bril omdat je het nodig bent, maar omdat het zo fashionable is! Bijna heel fashionland heeft een nerd bril in haar stash liggen zonder sterkte. Ideaal voor een comfy outfit of voor als je het een keer zat bent en voor een andere look wilt gaan.

Om eerlijk te zijn draag ik zelf nooit brillen maar hoe leuk is het om daarom eens mijn eerste indruk van de brillen te geven? De brillen zijn leuk voor een feestje of voor over dag!

Toen ik deze bril ontving merkte ik gelijk al dat ik deze het leukst vind van de twee en misschien wel vaker zou dragen. Het printje en het model maken de bril zo speciaal, lekker knallend en niet al te opvallend. De bril zit trouwens ook erg goed, als je geen bril gewend bent is het natuurlijk wel even wennen maar na een uurtje weet je misschien zelfs niet meer dat je een bril op hebt! Helaas zijn de glazen niet ontspiegeld en als je een selfie maakt kan je wel duidelijk zien dat de bril geen sterkte heeft. Het is maar net wat je wilt!

Wat een coole diva bril! Niet iets wat ik overdag zou dragen, maar voorop een fout feestje is deze bril natuurlijk wel helemaal geschikt. De studs aan de buitenkant van de bril geven de bril een stoere touch en het vlinder montuur is natuurlijk ook erg bijzonder! Helaas is deze bril ook niet ontspiegeld but i don't care!

Deze leuke brillen zijn te koop bij Brillenkampioen voor een leuk prijsje!


                                                   
                                                             

11 opmerkingen:

 1. Ik kan niet wachten tot je ze op hebt! Hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die eerste bril is prachtig! Super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste bril vind ik echt heel mooi, ben benieuwd hoe het staat als je hem op hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, allebei verschillend dus een ander look..ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet ze wel een keertje showen hoor!! liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het vlindermontuur vind ik echt onwijs tof, leuk...die zou ik wel dragen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love nerds!!!!!!! hihi wat een leuke brillen zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook zo'n bril liggen, maar draag hem nooit. Puur omdat ik weet dat er commentaar op gaat komen! Maar deze twee brillen zien er super uit! Vooral die eerste is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die tweede is leuk! Maar das toch nie nerdy?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke blog over deze zogenaamde nerdbrillen van Brillenkampioen. Uiteraard hebben we ook hele toffe zonnebrillen voor dames, kijk hier http://www.brillenkampioen.nl/dames/dames-zonnebrillen/ maar eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe brillen, ben benieuwd hoe ze je staan!

  BeantwoordenVerwijderen