maandag 25 mei 2015

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie! Ik kan zo happy worden van een portie mooie Pinterest inspiratie. Zelf doe ik door de foto's soms nieuwe inspiratie op, of ik pas wat dingen aan zodat het toch eigen wordt.

Nu lijkt het mij heel erg leuk om nieuwe inspiratie voor in je slaapkamer met jullie te delen. Zelf ben ik helemaal gek op een slaapkamer met een pure witte kleur en knallende details. Binnenkort ga ik met mijn moeder naar de Ikea, dus daar kan ik vast weer leuke spulletjes kopen die perfect matchen bij mijn kamer.
Zoals jullie misschien weten heb ik een zwak voor imitatie vachtjes en kleedjes, het maakt je kamer zo sfeervol! En door een licht vachtje te kiezen, kan je andere kleuren eruit laten springen. Hang bijvoorbeeld een mooie quote op die bij jou past of ga voor sfeerlichtjes.
Door met koele en warme tinten te spelen, heb je vaak al een heel mooi effect. En door de lichte witte tinten te combineren met zwart en beige, krijg je helemaal het vintage gevoel! Ik mis alleen in de linker foto een gekrulde bamboe stengel, love it!
Ga voor een goede balans! Koop niet te veel accessoires maar kijk wat bij je slaapkamer past en welke stijl je graag wilt toepassen in je kamer. Er zijn veel spullen in de tweede foto te zien, dit hoort bij de stijl wat ik niet storend vind. Ik vind het juist wel wat hebben!

Wat vind jij van deze inspiratie?

https://instagram.com/vanilles_/

8 opmerkingen:

 1. Deze plaatjes zijn zo mooi :) Kan ik helemaal bij wegdromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie inspiratie wij gaan over een paar maanden onze slaapkamer verbouwen dus moet opzoek naar leuke en vooral mooie ideeën x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie rustige slaapkamers! Helemaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie inspiratie foto's voor de slaapkamer zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en rustgevende inspiratie heb je laten zien...heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige foto's van slaapkamers! Helemaal mijn smaak. Maar ik hoef geen bamboestengel. Groetjes, marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie plaatjes. Dit is echt mijn smaak. Ik hou enorm van wit met houtelementen, of met grijselementen. Het is allemaal zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen