zaterdag 28 november 2015

4x leuke koffietentjes

Cafeetjes, ik ben er gek op! Helemaal nu het snel schemerig wordt en het buiten erg koud is. Het liefst drink ik met familie of vriendinnen een kopje warme chocolade. En omdat dit het perfecte weer is om een bezoekje te brengen aan een café, deel ik vandaag mijn vier favoriete cafeetjes met jullie.

1. Zelf vind ik het erg leuk om niet altijd naar ''de standaard koffieketens'' te gaan. Ik vind het juist leuk om naar een knus café te gaan dat niet heel erg bekend is. Dus als je bijvoorbeeld in een grote stad bent, kies er dan niet voor om naar de grote keten V&D te gaan, maar voor iets wat je nog niet kent. Wie weet ontdek je wel een heel tof café met allerlei huisgemaakte lekkernij. Super leuk!

2. In grotere steden ontdek ik vaak allerlei leuke plekjes waar je iets kan drinken. Toen ik een poosje geleden in Utrecht was, zat ik bij een heel knus café, ik weet de naam helaas niet meer... Het cafe zit in de straat dicht bij Pull & Bear. 

3. Bagels & Beans is dan wel een grote keten, maar dat betekent niet dat de chocolade melk geen aanrader is! Je krijgt in een groot glas vers gezette melk waar je kleine chocolade bonen in kan laten smelten. Je kan kiezen voor pure of melk chocolade. 


4. Starbucks is mijn favoriet aller tijden! Ik ben dan niet gek op de koffie, maar de chocolate chip frappuccino is zo lekker! Oké, de prijzen zijn inderdaad niet portemonnee vriendelijk, maar je mag jezelf toch wel een keer trakteren? In een ouder artikel heb ik het recept zelf gemaakt, bekijk hier het recept even terug!

Ik ben heel erg nieuwsgierig of jij nog hotspots hebt waar je gezellig een kopje warme chocolade kan drinken, of koffie natuurlijk! 



9 opmerkingen:

  1. koffie ruikt heerlijk en ze worden zo mooi opgemaakt tegenwoordig. Lust alleen geen koffie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk artikel! Koffie begin ik steeds meer te waarderen, zorgt voor sfeer!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk krijg meteen zin in een heerlijke bak koffie of chocolade!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga eigenlijk ook het liefst naar een klein en knus cafeetje. Ik ben zelf niet zo van de grotere ketens. Ik vind het wel zo fijn om eventjes rustig te kunnen zitten. Hoewel ik zelf niet zo’n koffiedrinker ben en eerder kies voor thee, ziet dat vierde plaatje met die marshmallows er niet verkeerd uit….!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelf ben ik niet zo dol op koffie, maar die chocolat chip van Starbucks is inderdaad niet mis! Leuk artikel, alleen zijn de meeste cafeetjes te ver weg voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm heerlijk. Starbucks blijf ik ook nog altijd super vinden. Al kan er wel echt niks tegen Barnini, als je in Antwerpen bent zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben dol op koffie en allemaal van dit soort dranken! Alleen doordat ik lactose intolerantie heb en ik perse iets van melk of slagroom of zo iets er in wil drink ik het eigenlijk zelden haha. Ik ben meer van de thee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hou van erg gezellige knusse tentjes :) maar ik heb zo gauw geen hotspots; ik ga gewoon ergens zitten waar het een beetje druk is en de mensen blij kijken haha, zo doe ik dat ook altijd bij het uitzoeken van een restaurant :)

    BeantwoordenVerwijderen