woensdag 9 december 2015

L'Oréal la palette nude

Een paar maanden geleden bracht Maybelline een palette uit en L'Oréal kon natuurlijk ook niet achterblijven.
Het palette mag dan al een paar maanden verkrijgbaar zijn in Nederland want een pareltje is het zeker! In de zomervakantie spotte ik dit palette al in Italië, maar sinds de maand Augustus kan je het ook in ons kikkerlandje kopen.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het doosje van het palette er wel vrij basic uit vind zien. Het ziet er wel oke uit maar het palette kost wel iets meer dan andere palettes, ik had gehoopt op een mooie bijzondere verpakking. Toch spannend hoor, het eerste palette van L'Oréal dat ik review! Er is namelijk nog een andere editie.

Daar zijn de tien verschillende kleurtjes dan! Van een glanzende highligter tot donkere kleuren voorin de arcadeboog. Jammer dat de kleuren oogschaduw geen naam hebben, veel merken die een palette uitbrengen geven de kleurtjes oogschaduw altijd zo'n leuke naam.

De pigmentatie van de kleurtjes verschilt heel erg. Sommige kleurtjes hebben de wauw factor, andere kleuren geven bijna geen pigment af.

Jammer dat de highlighter niet zo goed opvalt. Als het er net zo uit zag als in het palette zou het super gaaf zijn. De andere shimmer kleuren zijn ook zachter, maar dat kan ook heel mooi in een ooglook zijn.

De andere nude kleurtjes geven wel een goede pigmentatie af. Vooral de donkerste kleurtjes zijn heel goed te zien in een ooglook. Je zou er zelfs een smokey eye look mee kunnen maken!

Ik heb gemerkt dat ik dit palette heel gauw meeneem op vakantie ga. Alle kleuren die ik normaal gesproken gebruik in een ooglook zitten in dit palette. In de swatches zag je dat alle kleuren niet allemaal een goede pigmentatie hadden, maar in een ooglook maakt dit eigenlijk niet heel veel uit. Zelf houd ik erg van lichte nude kleurtjes. Het is maar net wat jij mooi vind!


                                                    

                                                        Follow me on Bloglovin


11 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooi palette! Een beetje jammer dat sommige kleurtjes iets te licht zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette met fijne basiskleuren! Perfect voor een dagelijkse make-up look. En de pigment vind ik er ook nog verrassend goed uit zien! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleuren! Altijd fijn, een goed palette met basiskleuren. Kun je altijd weer gebruiken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het palette ziet er heel mooi uit, al zijn het niet helemaal mijn kleuren, die ik het liefst draag...het ziet er zeker heel goed uit om smokey eyes te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooi palette!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi palette, ik houd wel van neutrale kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een fijn palette! Ik heb laatst nog staan twijfelen tussen dit pallette en het Eyestudio palette van Maybelline. Ik ben toen voor de laatste gegaan, omdat die wat compacter is en makkelijker mee te nemen. Alleen deze ziet er ook heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lichte nude kleurtjes vind ik ook het beste, dit palette klinkt alsof het voor mij gemaakt is, haha! (; Mooie reviewfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie palette met veel kleurtjes! Het lijkt me echt een heel fijn palette eigenlijk, maar hier is 'ie telkens uitverkocht :'( je hebt fijne foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen