zaterdag 26 december 2015

Trend: foute kersttruien

De trend; foute kersttruien is je vast niet ontgaan dit jaar! Zie je het al voor je? In plaats van een chique jurkje is de sweater met een gek patroon een nieuwkomer. Terwijl je rond de kerstboom zit met een kopje warme chocolade en mee blert met Mariah Carey en Justin Bieber, is het dit jaar wel de trend om een zo'n fout mogelijke trui te dragen. Lucky you! De truien zijn er in allerlei kleuren en maten. Vandaag laat ik jou de foutste truien zien die helemaal geschikt zijn voor een warme kerst. Oordeel zelf; Yay or nay?


Toen ik deze trend laatst voor het eerst op de radio hoorde moest ik stiekem wel grinniken! Hoe super leuk en fout is dit? Er zitten inderdaad wel een paar truien tussen die stiekem wel erg leuk zijn!Van drukke printjes tot een grote print, hoe grappig is dit bedacht? Afgelopen week heb ik met twee vriendinnen gewinkeld in Utrecht en ook daar heb ik de leuke sweaters gespot! Helaas wordt het dit jaar geen witte kerst, dus ik denk dat het misschien nog wel heel erg warm is met zo'n dikke winter trui.

Het viel mij heel erg op dat er vooral veel Frozen truien worden verkocht in de winkels, je weet wel die leuke film! De Olaf trui is trouwens te koop bij Primark, volgens mijn zusje waren daar heel veel foute truien te koop!


Zelf heb ik er dit jaar geen een gekocht, ik ga denk ik toch voor een leuk vlot jurkje! Wat heb jij aan vandaag op tweede kerstdag? Of ga jij juist wel voor een cozy trui met kerst? Ik ben erg nieuwsgierig!

Fijne kerstdagen iedereen!


3 opmerkingen:

 1. Super leuk artikel om te lezen!

  xxx Pearl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik vind die truien dus echt tof. Sowieso vind ik kleding met een beetje humor erg leuk. Zelf ging ik dit jaar trouwens voor een net jurkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n truien vind ik super om te zien, maar niet om zelf te dragen! Ik hield het ook bij een jurkje, veel te warm voor een trui! Die van Olaf is wel erg leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen