zaterdag 12 december 2015

Treat your senses naturally- Greenland

De meeste mensen die Vanilles al bijna vanaf het begin volgen zijn er vast al achtergekomen; ik ben helemaal fan van Greenland. Ik heb al meerdere items mogen reviewen en ik ben zelfs op het GL event geweest. En afgelopen week lag er een pakketje op de deurmat! Ik word daar altijd zo vrolijk van. Deze keer was het van Greenland, ik maakte het pakketje gauw open en ik zag een lief tinnen bakje. En ja hoor in mijn favoriete geur; dragon fruit- white tea!  En zoals de slogan al luidt: 'treat your senses naturally!''

Ik baalde wel een beetje toen ik het zeepje ontving. Een postbode wilde het pakketje door de brievenbus duwen maar dat paste niet. Het hele kartonnen doosje is hierdoor vernield, waardoor het tinnen doosje ook is vervormd. Super balen. Echt belachelijk dat sommige postbodes niet voorzichtig kunnen doen met kleine pakketjes.

Dan verder met het zeepje! De verpakking mag dan wel beschadigd zijn, maar dat bederft zeker de pret niet. Ik heb al een aantal geuren van Greenland in dragon fruit-white tea, my favorite! En ik moet zeggen dat GL mij weer om ver heeft geblazen met deze zeep. De geur is lekker fris en zo goddelijk. Naast de heerlijke geur geeft de zeep ook een goede verzorging. Op de verpakking staat dat het een handzeep is, maar het kan ook gerust worden gebruikt voor het lichaam. Ik was het liefst elke dag met deze zeep haha!

Als ik de deukjes in het tinnen bakje weg denk, ziet het er super luxe en classy uit. Verder is het natuurlijk. Ook is het gaaf dat de tinnen randen zo mooi zijn afgewerkt. Ik kan niet wachten op de andere zeepjes!

                                                                    Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Zou dit merk graag eens proberen als je zo enthousiast bent. Wat een stomme postbode om je pakje door te duwen. Zonde van de mooie verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh ik zou toen ook naar het event gaan, en baalde dat ik toch moest werken. Nog nooit heb ik iets geprobeerd maar zou ik zo graag eens willen testen. Dit product klinkt ook weer heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat snap ik nu eens echt niet, dat postbodes zo onvoorzichtig zijn met pakjes! Je kijkt zo hard uit naar een leuk pakketje en dan vind je het verkreukt terug in de brievenbus, leuk is anders! Ik heb nog nooit iets van GL geprobeerd, maar het lijkt me wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk helemaal nog niet, ziet er echt een heel tof zeepje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn zeg dat je goed hebt ervaren. De verpakking vind ik echt ongelofelijk goed uitzien. Ik houd sowiezo van blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat klinkt dit weer heerlijk, en het blikje ziet er ook weer super uit.... zelf heb ik ook een aantal producten van Greenland en die zijn zo lekker en dan de geuren...snuffel,snuffel jammie....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Persoonlijk nog nooit van dit merk gehoord, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je er 'fan' van bent. De verpakking alleen al vind ik prachtig mooi. (En toevallig ben ik dan weer errug dol op mooie verpakkingen.)
  Je kunt het aan de foto's al zien dat dit zeepje heel lekker ruikt... (Wat dus een zwaar compliment is voor wie deze foto's gemaakt heeft!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo stom zeg. Mijn postbode weiger om aan te bellen als hij pakketje bij heeft en neemt het gewoon terug mee. Of hij zet het buiten aan de voordeur in de regen. Maar het zeepje klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken dit merk helemaal niet joh, ben benieuwd! X

  BeantwoordenVerwijderen