zaterdag 19 december 2015

Kerstmis verlanglijstje

Vijfentwintig en zesentwintig december kerstmis, it is! Over een paar dagen is het zover, dan gaat de Kerstman samen met zijn arrenslee en rendieren het dak op. Ho, ho ho! Dit jaar vond ik het wel even lastig om een verlanglijstje samen te stellen, maar het is gelukt! Is jouw verlanglijstje nog niet helemaal compleet? Ik heb een collage samengesteld met zes leuke (sok) cadeautjes!

1. Bijna iedereen heeft het over het tijdschrift; Linda! De columns in het tijdschrift vind ik leuk, maar ik ben erg nieuwsgierig naar de (meiden) editie!

2. Man, man man! Wat ben ik gek op Daisy Dream en ja hoor er is nog een andere editie genaamd: Daisy Dream forever. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet zo enthousiast over het geurtje was. Na meerdere keren de parfumerie bezocht te hebben, begon ik het geurtje eigenlijk heel lekker te vinden!

3. Snowfairy is de limited edition van de kerstcollectie by Lush! De geur moet heel zoet zijn en oh, er zitten glittertjes in de showergel.

4. Een krultang is de musthave voor een mooie coupe! Maar ik moet eerlijk zeggen doordat ik een bos met haar heb, dat het wel eeuwig duurt voordat mijn haar helemaal gekruld is.  Papillotten zijn ideaal! Een nachtje slapen en done!

5. Het is winter; bewolkt en koud! Een antraciet lakje geeft je nagels de finishing touch voor een complete look.

6. Urban Decay is mijn favoriete merk voor oog make-up. De kwaliteit is top en het ziet er altijd zo mooi uit. Volgens veel (beauty) bloggers is de primer potion original het perfecte item voorin je stash.


Dit artikel is een kleine sneak peak op de artikelen die nog volgen! Hopelijk kom je al een beetje in de kerstsfeer.

Vier jij dit jaar kerstmis met pakjes? 

                                                                            

6 opmerkingen:

 1. Ho ho Ho jij hebt leuke sok cadeautjes bedacht...Zelf vieren wij dit jaar geen kerst met pakjes, dat doe ik pas weer als de "wolkje" wat besef heeft van het kerstfeest..dit jaar heb ik marzel zijn allebei mijn jongens in het land met kerst, en dat is eigenlijk het allergrootste cadeautje wat ik kon krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist. Veel verschillende dingen ook, handig!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat lakje is mooi. Papillotten zijn wel handig met een flinke bos denk ik. UD is echt een mooi merk ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur van die nagellak vind ik echt heel mooi, en Urban Decay blijft een super merk! Wij doen dit jaar wel aan cadeautjes, ben benieuwd wat ik aan ga treffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superleuk verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen