maandag 28 december 2015

Feestdagen kapsel: slag en waves

De kerstman heeft nog maar net zijn arrenslee terug gepakt of het is alweer bijna oud en nieuw! Het is tijd om jezelf eens even in de watten te leggen. We kennen het allemaal wel; met feestdagen wil iedereen er wel tip en top uitzien! Meestal zet ik een paar losse krullen met de krultag, maar toen ik een nieuwe trend tegen kwam wist ik zeker dat ik het dit jaar anders ga doen! Vandaag heb ik een hair tutorial voor je in petto, hopelijk doe je inspiratie op!

Yes je ziet het goed, vandaag heb ik een extra artikel voor je klaarstaan! Deze week staan er dus in totaal 3 artikelen voor je klaar!

Messy en waves in je haar, dat is precies de goede combinatie! Ik heb voor je uitgezocht wat de beste methode is om zo'n gave look te creëren.

Wat heb je nodig?
Borstel
Krultang
Haarspray
• Haarmousse
• Föhn
• Argan olie

Zorg ervoor dat al je dit kapsel na gaat maken, dat je schoon haar hebt! Meestal nadat ik mijn haar heb gewassen maak ik deze look. Doordat je vochtig haar hebt en het gaat föhnen, krijg je al een soort messy look. Kam je haar eerst goed door, zorg ervoor dat je geen klitten meer in je haar hebt zitten. Pak de mousse erbij en kneed het goed verdeeld over je hele haar. Föhn je haar nu. Als het goed is krijg je nu al meer slag in je haar! Spuit wat argan olie op je haar, dit beschermd je haar tegen de hitte van de krultang. Verdeel je haar dan in lagen, je kan het vast zetten met een grote knip. En krullen maar! Probeer geen strakke krullen in je haar te zetten maar houd het juist losjes. Als laatste kneed je nog iets mousse in je haar en maak je het messy. En done, je messy kapsel is klaar!9 opmerkingen:

 1. wat handig dit artikel als je het zo messy wilt maken...zelf ben ik net een grote poedel dus doe ik er alles aan om het steil te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je haar ziet er echt leuk uit. Ik sluit mij bij Petra aan. Ik heb er deze keer stijl haar van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik had mijn haar vast deze kerst en dat ga ik met Oud & Nieuw maar weer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeh, dat ziet er prachtig uit! Mijn haar ziet er altijd vanzelf vrij ontploft uit, maar het zou mooier zijn moest mijn haar er zo uitzien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat ziet dit er leuk uit! Dit kapsel moet ik zeker onthouden, ik ga het meteen opslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo stap ik uit bed... Als ik het kam is het alleen wel verdwenen en dit ziet er een stuk netter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat gaaf! Ik vind dat messy haar altijd wel heel tof staan. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuk! Ik houd van dit soort messy haar :)

  BeantwoordenVerwijderen