dinsdag 10 december 2013

Hot or Not ?



Je hebt het misschien wel gezien , de leren broek. Een nieuwe musthave ! Deze leren broek is van de H&M en is van imitatie leer. Je kunt er alle kanten mee op, deze combinatie is een wat stoerdere look. Maar je kan er ook lieve truien met een pastel kleurtje op dragen. Deze keer heb ik hem gecombineerd met een leuk houthakkers blouseje van de Mango. Ik heb hem ook al bij de C en A gezien , dus die is wat goedkoper. Een basic zwart hemdje eronder, een leuk tasje en stoere laarsjes erbij en je look is klaar !

Als je het toch wat te rustig vind , kun je je gezicht wat meer laten spreken met knallende make up. Zoals knal rode lippen en zwarte smokey eyes. Of je lippen met een rustig nude kleurtje, en juist je ogen er uit laten springen met rode oogschaduw. Als je het toch rustig wilt houden, kun je ook gewoon een mooi lijntje, of een wing maken met een oogpotlood of eyeliner. Het is net wat je zelf wilt !

De kerst komt er ook weer aan , dus als je nog leuke ideeën hebt voor een DIY of je hebt al iets leuks gekocht , zet het dan even bij de reacties !

Door Lisa

2 opmerkingen:

  1. - whats on my iphone tag
    - fotos van buiten
    - planning hoe je plant ect

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je leuke ideeën. We gaan er zeker iets mee doen!

    Liefs,

    Vanilles

    BeantwoordenVerwijderen