zaterdag 14 februari 2015

My sweet Valentine

Oeeeh, spannend vandaag is het dan eindelijk Valentijnsdag! Misschien staat er vandaag wel een enorm mooi boeket op je te wachten of ligt er opeens een lief kaartje voor je neus. Stel, je hebt vanavond een gala, wat trek je nu eigenlijk aan? Vandaag laat ik jullie mijn look at Valentijnsgala zien!

Ik vind een gala altijd erg leuk, laat staan een gala in het thema van Valentijnsdag! Helaas gaat het gala wat altijd door mijn school wordt georganiseerd dit jaar niet door. Maar heb jij een gala en weet jij niet wat je aan moet? Hopelijk krijg je door dit artikel inspiratie!
Dit jaar heb ik mijn lievelings jurkje uit de kast getrokken van de webshop jurkjes.com. Ik ben zo gek op dit jurkje! Het model is zo erg mooi, de steentjes op het bovenstuk geven een heel mooi effect en check de classy split! Het stofje van the dresses ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook heel prettig om te dragen. Ik heb al veel complimentjes gehad toen ik het jurkje aan had, super leuk!
Weet je nog dat ik een keer had geschreven over glitter pumps die ik zo graag wilde hebben? Yes, deze lovely's zijn van mij! De pumps passen erg goed bij mijn jurkjes, de details lopen in elkaar over.
De armband die ik draag is van Swarovski, die kocht ik twee jaar geleden in Parijs. Verder qua make-up draag ik BB cream van Maybelline in combinatie met een coverstick van Catrice die ik gebruik voor onzuiverheden. Ook draag ik zwarte eyeliner met mascara gecombineerd met de lipstick Faux van Mac voor een naturelle make-up look.

Heb jij al iets gekregen voor Valentijnsdag? En heb jij vanavond een gala?

 Follow me on Bloglovin

5 opmerkingen:

  1. Je ziet er echt super mooi uit zeg! :)

    Liefs Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi jurkje! Ik ga ook eens kijken op deze site! Ga je de lipstick ook nog reviewen? Ik ben erg benieuwd naar de kleur. Liefs, Marjolein xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zie je er prachtig uit, het staat je zo onwijs mooi!

    BeantwoordenVerwijderen