zaterdag 16 mei 2015

Swarovski dupe

Als echte Swarovski liefhebster, zwijmel ik vaak weg als ik de nieuwste armbanden uit de collectie heb gevonden. Zoals je vast al een keer hebt gelezen kocht ik mijn allereerste Swarovski armband in Parijs en ben ik hier nog steeds zo dol op! Fair is fair, je koopt zo'n prijzige armband natuurlijk niet al te vaak, maar waarom zou je dan niet eens op zoek gaan naar de perfecte dupe? Een typische look a like, maar veel goedkoper!

Het leek me erg leuk om te zoeken naar de perfecte dupe van de Swarovski Stardust armband, die heb ik met succes gevonden! Deze look al like vond ik in de webshop Sis&Sis, er zijn allemaal verschillende kleurtjes van de dupe te vinden, hoe gaaf?

De armbandjes vind ik ontzettend mooi en het is geheel low budget, aan deze armbandjes zit zeker geen prijskaartje van 79,00 vast.

De dupe is natuurlijk net iets anders, maar je kan helemaal zien dat het op de echte armband lijkt. Ben je benieuwd hoe de echte armband met het gave merk eruit ziet? Op Vanilles haar Facebook pagina zie je het verschil!

De armbandjes zijn stevig en erg fijn om te dragen, ik vind ze zo enorm leuk! Je kan trouwens allerlei leuke gekleurde armbandjes combineren. Ik heb gekozen om voor zilver en zwart te gaan, dat paste toevallig bij mijn kleding!

De armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf  €5,50.

Wat vind jij van deze dupes?

11 opmerkingen:

  1. Ik vind ze super mooi!
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhhhh Ze zien er heel erg mooi uit,... van deze stijl houd ik in elk geval echt wel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje wat gaaaaaaf! En dat voor 5,50. Ik ga nu die webshop bekijken. Alles wat zo glinsterd kan ik niet weerstaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze mooi zeg! Erg classic, nice!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohh precies degene die ik wil zijn uitverkocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Cindy,

      We hebben weer nieuwe kleuren op voorraad! Dus wie weet zitten degene die jij zo leuk vindt er wel bij! (Alleen de dubbele, zilveren armband is niet meer leverbaar).

      Groetjes
      Janneke
      Sis & Sis
      www.sisandsis.nl

      Verwijderen
  6. Leuk dat er dupes bestaan, ik bedoel niet iedereen heeft daar zo veel geld voor (over) hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze heel leuk, je kan ze op veel combineren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo meiden,

    Leuk om alle positieve reacties te lezen! Vanmiddag ga ik nog een nieuwe bestelling plaatsen, dus mochten jullie vraag hebben naar een bepaalde kleur die momenteel is uitverkocht, stuur dan een berichtje via facebook (www.facebook.com/sisandsiswebshop) of mail naar info@sisandsis.nl.

    Groetjes,
    Janneke
    Sis & Sis
    www.sisandsis.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben benieuwd naar het verschil tussen de echte en de dupe, ik ga dus vlug eens kijken op je Facebook! Het ziet er alvast net echt uit, superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen