maandag 10 maart 2014

Eyeshadow base
Veel meiden hoor ik vaak over een oogschaduw basis. Ik gebruikte het zelf nooit totdat ik het kreeg van mijn moeder. Mijn moeder zei dat ze er niet zo dol op was en dat ze hem nauwelijks gebruikte. Ik wou het wel graag proberen en uit testen of het iets voor mij is.
Als ik de oogschaduw basis gebruik, gebruik ik geen kwastje maar mijn vingers. Ik verdeel alles goed op mijn ogen en verspreid alles goed zodat er geen dikke laag op mijn ogen zit. De oogschaduw basis heeft een zachte naturelle lichte huidskleur. Het blijft altijd goed zitten en het kruimelt gelukkig niet. Dan pak ik mijn make-up kwasten erbij en maak mijn ooglook af. Ook nu blijft de basis helemaal goed zitten. Ik gebruik de oogschaduw basis bij naturelle kleurtjes. Omdat ik geen donkere kleuren gebruik voor op mijn ogen weet ik niet of de basis net zo fijn is als voor een 'natural beauty look'. Een oogschaduw basis is bedoelt om je oogschaduw langer op je ogen te laten zitten en om je oogleden beter te beschermen. Als ik me opmaak en de basic gebruik, blijft de oogschaduw erg lang zitten. Maar als ik geen basic gebruik blijft het ook erg lang op mijn ogen zitten. Bijna net zolang als ik de basis gebruik. Zelf denk ik dat de ene oogschaduw langer blijft zitten met een basis terwijl een oogschaduw van een ander merk wel een basis nodig heeft. Veel meiden zijn lyrisch over dit product maar zelf hoef ik niet persé een oogschaduw basis te gebruiken. Zoek je een goede budgetproof  oogschaduw basis? Dan is dit product van Catrice zeker iets voor jou!

Door: Daniëlle

5 opmerkingen:

 1. Ik gebruik die van Essence. Ook super fijn! Ik gebruik nooit oogschaduw zonder basis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik het zelf af en toe, ik heb een variant van Essence. Maar deze klinkt ook goed en is ook lekker budget. Ik gebruik deze basis vooral als ik voor een wat intensere oog look ga. Soms ben ik ook gewoon te lui om het aan te brengen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de NYX HD primer, die is ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag zelf niet zo heel erg vaak oogschaduw, maar als ik het gebruik doe ik altijd wel eerst even oogschaduw basis op. Zelf gebruik ik dan eigenlijk altijd die van Essence, maar ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig! Ik gebruik ongeveer elke dag wel oogschaduw :) Als je nog een foundation hebt, kan je die ook gebruiken als basis oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen