dinsdag 18 maart 2014

Shoplog Primark deel 1


Zoals ik al bij spam je blog zei, ben ik naar de Primark geweest ! En ik wist niet zeker of ik wel een shoplog online moest zetten, maar ik heb zulke leuke dingen gekocht ! Omdat wij nog geen filmpjes maken, doe ik het in foto's. En het zijn best veel foto's die ik heb gemaakt dus doe ik het in twee delen. Vandaag laat ik jullie mijn gekocht accessoires zien !
Als eerste heb ik dit schattige hartjes portemonneetje gekocht. Ik heb een grote portemonnee maar eigenlijk is hij te groot voor in mijn school tas. Dus had ik een klein portemonneetje nodig, en deze is daar perfect voor ! En natuurlijk heeft deze een klein prijsje namelijk €2.


Dan heb ik een basic zwarte riem gekocht met gouden details. Ik heb zelf een klein zwart riempje en had eigenlijk een grotere nodig. En toen ik deze zag, en ook de prijs, moest ik hem wel meenemen. Want €2 is echt geen geld! Ik hoop daarom maar dat hij  het lang vol houd.We waren al een paar keer langs de bidons gelopen, maar toen we bij de pashokjes moesten wachten bij de bidons, heb ik toch maar deze leuke aztec bidon meegenomen! Hij leek me erg handig voor tennis of streetdance, voor de wedstrijden. En deze kostte €3.IIn een aantal shoplogs van de Primark had ik gezien dat ze zulke leuke sandaaltjes hadden gekocht. Dus dan moest ik natuurlijk zelf ook even kijken! En wat hadden ze veel schoenen! Allerlei slippertjes en sandaaltjes, echt moeilijk om daar uit te kiezen! Maar je had er ook nog veel winter schoenen en veel verschillende sneakers. En voor €6 kon ik ze niet laten liggen.Dan heb ik nog een paar sneakers gekocht, namelijk deze mint groene ! Zoals ik al zei had je veel verschillende sneaker. Hoge en lage allstars met allerlei printjes en kleurtjes, Maar ook deze neppe vans. En omdat ik dacht dat ik ze toch niet vaak ging dragen, kon ik ook een lekker zomers kleurtje nemen. Deze leuke sneakers kostten maar  €8 ! 


De laatste tijd draag ik vaker een knotje en bij een knotje horen ook oorbellen, vind ik. Zo veel had ik er niet, tot dat ik deze tegen kwam. Alleen de witte bloemen met een zwart randje en de vlinders vind ik niet zo mooi, maar dat maken de andere wel weer goed. En vooral de prijs maakt dat ook wel weer goed, namelijk € 2,50!
En dan nu de kettingen, normaal draag ik nooit ketttingen. Maar bij de Primark zag ik een paar leuke! Als eerste deze met gouden driehoekjes en een zwart driehoekje. Ik wou hem eerst niet meenemen maar toen ik zag dat hij maar € 4 kostte moest ik hem wel meenemen!Dan heb ik deze gouden schakelketting gekocht. Maar ik weet niet of ik hem wel zo vaak ga dragen, want hij is namelijk wel erg lang. Maar misschien is dat ook juist wel leuk. Maar zo duur was hij niet, namelijk €3.En dan mijn laatste ketting. Deze heb ik meteen in mijn mandje gedaan toen ik hem zag, Hij is zoo mooi! Vooral omdat nu de pastel kleurtjes in zijn. Dat pastel met goud vind ik een super Combinatie! En gelukkig viel de prijs ook nog eens mee want deze was € 4.


En dit is dan het laatste van dit deel van de shoplog, Een ring van Claire's, niet van de Primark dus. Dit is eigenlijk het enigste wat ik niet bij e Primark heb gekocht. Want er waren zulke leuke dingen bij de Primark! Maar toen we dus in Almere rond liepen kwamen we ook nog een Claire's tegen, waar ik dus deze love ring voor € 5 heb gekocht!

Dit was dan het eerste deel van de Primark shoplog, en donderdag komt het tweede deel online met de kleding die ik heb gekocht! Vinden jullie dat we ook filmpjes moeten maken?

Door Lisa


3 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke items! Vooral die sieraden vind ik erg leuk, die wil ik ook allemaal wel hebben haha. De groene gympen zijn erg leuk voor de zomer! Ik heb trouwens een winactie vandaag, misschien vinden jullie het leuk om mee te doen:) Liefs Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen