zaterdag 29 maart 2014

Make-up remover
Elke dag gebruik ik wel make-up, behalve als ik er echt geen zin in heb. Ik vind het leuk om te experimenteren zo probeer ik vaak een winged eyeliner look maar dat gaat niet altijd vlekkeloos.
Soms zit de ene winged hoger dan de andere en dan moet de eyeliner natuurlijk wel verwijdert worden. Zijn dit fijne removers? Allebei de removers review ik vandaag voor jullie.
De make-up remover reinigings melk ziet er goed uit. De melk is niet te vloeibaar maar gewoon goed. Je kan het gemakkelijk verdelen over je huid en ik merk dat als je last van puistjes hebt, dat de remover je poriën volledig schoonmaakt. Dat vind ik zelf wel erg prettig. Gebruik deze reinigings melk absoluut niet voor je ogen! Sommige reinigings melken kan je zowel voor je gezicht als voor je ogen gebruiken maar deze dus helaas niet. Het geeft een brandig gevoel en is totaal niet prettig. Alleen voor je gezicht gebruiken dus. De remover kost €1,39 en ik verkrijgbaar bij het Kruidvat of bij een supermarkt bij jou in de buurt.

In het geheel ziet de tonic er wel erg chique uit. Het is gemakkelijk om op een wattenstaafje of op een watje aan te brengen. Als ik de remover op mijn huid aanbreng met een watje krijg ik een branderig gevoel dat totaal niet prettig is. In eerste instantie voelde ik dit niet maar later toen er per ongeluk ook nog wat remover in mijn oog kwam, prikte het enorm! Deze remover liet velletjes achter in mijn arcadeboog en irriteert best wel heftig. Maar ook in mijn gezicht is deze remover gewoon niet fijn. Het geeft een branderig gevoel wat echt not done is. De prijs valt nog mee, de tonic kost €1,39.
Maar voor wat hij moet doen is dit geen eerlijke prijs.

Door: Daniëlle

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat het tegen viel, gelukkig was het niet heel duur. Deze slaan we dus over. Thanks voor de eerlijke review! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit word dus niet snel mijn make-up remover. thanks voor de review! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat het tegen viel! Deze wordt het dus niet...

    BeantwoordenVerwijderen