donderdag 25 september 2014

Essence Hello Autumn pallete


Vorig weekend zat ik op Instagram te kijken, en opeens kwam ik allemaal foto's tegen van meiden die al wat van de nieuwe LE van Essence hadden gekocht. Dus toen ben ik meteen op mijn fiets gesprongen en naar de Kruidvat gefietst. Gelukkig ben ik meteen gegaan, want dit was de laatste! En wat is het een prachtig palette!


Toen ik de preview op verschillende blogs zat te kijken, wist ik dat ik dit palette moest hebben! Want het andere palette was namelijk met groene tinten en dit meer met bruine tinten. Ik heb al wat palettes met groene tinten en deze is gewoon makkelijk voor overdag of als je een neutrale ooglook wilt maken. Maar dan wel met glitters! Want die zitten er genoeg in dit palette. En ik vergeet het bijna te zeggen, maar dit is 01 Walk In The Park. 

Toen ik hem in mijn handen had leek hij wel erg op het All about sunrise palette. Alleen in dit palette zitten er jammer genoeg geen matte oogschaduws. Zo zonde! Want in elk palette moet er gewoon een matte oogschaduw bij zitten! Een paar zijn niet zo glitterig, en neigen een beetje naar mat maar zijn het toch niet. Dan de swatches en de ooglook. Van deze pigmentatie word ik wel blij! Het zijn ook echt herfstige kleuren, en dit palette lijkt nu toch niet meer op het All about sunrise palette. Zoals ik al zei zitten er niet echt matte oogschaduws bij, waardoor je ooglook minder speels is. Want nu zitten er alleen maar shimmery oogschaduws in verwerkt. Maar ik heb het wel simpel gehouden, en zelfs zonder eyeliner. Waardoor je dit palette ook gewoon voor overdag kan gebruiken.

Ik ben echt dol op dit palette! Hij heeft een goede pigmentatie, een mooie verpakking en oogschaduws die je makkelijk met elkaar kan combineren. Het is een palette wat je zowel voor overdag kan gebruiken, maar ook voor een etentje door de donkere tinten en de goude oogschaduw. En niet te vergeten een mooie highlighter! Kortom, een prachtig palette voor de herfst!

Liefs Lisa10 opmerkingen:

 1. De kleuren zijn echt super mooi en goed gepigmenteerd. Mooie herfstlook heb je ook gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit de kleuren spreken mij echt aan toch laat ik deze in de winkel liggen omdat ik vind dat ik op dit moment echt even genoeg make up heb x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ziet er erg mooi uit! De verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel mooi uit, toch heb ik al veel verschillende meningen over dit palette gelezen...de ooglook die je ermee hebt gemaakt is heel erg subtiel maar wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Mooie ooglook heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi palette, prachtige kleurtjes! X

  BeantwoordenVerwijderen