woensdag 24 september 2014

How to: valse wimpers aabrengen


Katy perry draagt ze en Miley Cyrus draagt ze af en toe. Ik heb het over valse wimpers. Fake wimpers kunnen je look toch net iets extremer maken. Door imitatie wimpers lijken je eigen wimpers net iets voller en dat is voor sommige meiden met dunne, doorzichtige wimpers het item wat ze nodig hebben in hun stash. Ik ontving valse wimpers van e.l.f. en natuurlijk wilde ik ze graag reviewen!

Ik ontving de valse wimpers natural van e.l.f. deze wimpers zijn geheel low budget. Ze kosten namelijk maar € 1,00.

In de verpakking van de valse wimpers zit ook een heel klein potje met lijm om de wimpers aan te brengen. Zoals je kan zien zijn de wimpers flexibel, erg handig! Ook zit er een klein plak laagje aan de wimpers, zo blijven ze goed zitten in de verpakking.

Als je fake wimpers aanbrengt raad ik je zeker aan om een pincet te gebruiken. Met een pincet kan je net iets beter bij de wimper rand komen dan met je vingers.

Het plak laagje vind ik persoonlijk erg handig zo weet je waar je de lijm moet aanbrengen. De lijm is trouwens doorzichtig, super handig! Doordat de lijm doorzichtig is vlekt het niet zo snel en geeft het een natuurlijk effect. Gebruik valse wimpers niet als je weinig tijd hebt en je snel de deur uit moet. Je hebt tijd en geduld nodig voor het karweitje, ga er rustig voor zitten. Houdt de rand van de fake wimper vast met je pincet en druk het als het ware tegen je wimper rand aan. De korte haartjes moeten op de binnenste ooghoek en de grote haartjes op de buitenste ooghoek. Als je het lastig vind om te zien waar je wimper rand zit trek dan eerst van te voren een dun lijntje met eyeliner. Als de wimper precies op je wimper rand zit heb je het mooiste effect vind ik. Je kan nadat de wimper aangebracht is een likje mascara aanbrengen en het nog iets bijwerken met eyeliner. Zelf heb ik dit niet gedaan.

Links op de foto heb ik één laagje mascara aangebracht met een dun lijntje eyeliner. Rechts op de foto heb ik de valse wimper aangebracht. Ik vind het goed gelukt voor de eerste keer! Je kan duidelijk het effect zien. Zelf vind ik het er best naturel uitzien. Helaas blijven de wimpers geen halve dag zitten als je ze niet bijwerkt. Als je de wimper niet bijwerkt met lijm blijven ze ongeveer 4 uur zitten. Voor een budget product is dit wel prima.

Fake wimpers schoonmaken
Wat ik tot nu toe allemaal gelezen heb zou het kunnen. Met wat make-up remover en wattenschijfjes in de aanslag moet het lukken. Het is alleen niet de bedoeling dat je de wimpers maar blijft gebruiken. Nadat je de wimpers een keer of drie hebt gedragen is het verstandig om ze weg te doen. 


Gebruik jij wel eens valse wimpers?


Door: Daniëlle

12 opmerkingen:

 1. Ik gebruik nooit valse wimpers, maar deze zien er wel erg goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Ik draag ze nooit vind het van die ondingen heb er het geduld niet voor :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, 1 euro is echt een super koopje! Ik heb ze van de Action en daar heb je ook drie paar voor iets van 1,50 euro. Heel leuk voor een feestje zo af en toe, dan draag ik ze wel graag! Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk voor mensen die niet goed weten hoe te beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is toch heel weinig 1 euro!!

  Ik heb dit nog nooit gebruikt, maar als ik t zo zie wil ik t toch
  eens proberen lijkt me wel apart haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind valse wimpers vaak heel mooi! Ze moeten natuurlijk niet té zijn en je moet ze mooi aanbrengen, maar dat doe jij wel! En dat voor één euro!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik nooit valse wimpers, maar ik vind het wel mooi bij andere mensen!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik ze nooit, maar heb ze ooit wel gekocht, maar ben als de dood dat ik er een zooitje van maak dus heb ik ze nog nooit gebruikt....het ziet er inderdaad wel heel naturel uit op de foto....erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. handig zo'n artikel! Ik ben er zelf altijd zo'n kneus in!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ben ik echt niet goed in, dus handig dat je het zo goed uitlegd!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen