donderdag 18 september 2014

Saffron nail polish

Ongeveer een maand geleden was ik jarig en heb ik natuurlijk allemaal leuke cadeautjes gekregen. Zoals deze leuke nagellakjes! Ze zien er zo leuk uit! En de kleurtjes spreken me ook zo aan. Ik heb alleen niet zo'n goede herinneringen aan Saffron nagellakjes, maar hopelijk is dat bij deze anders!


Ik vind ze er zo leuk uit zien! Klein en met gouden details. Een mooi nagellak flesje hoeft niet perse groot te zijn, of in dit geval duur. Want deze passen in elke nagellak stash! En dan vooral in de mijne, want ik heb nooit genoeg nagellak! Ik heb een zwarte, een lichte mint groene en een blauwe nagellakje gekregen. Zo'n kleur blauw had ik nog niet, dus dat komt zeker mooi uit!Als eerste het speciale blauwe nagellakje. Ik vind het echt een bijzondere kleur blauw, hij is anders dan de andere blauw tinten. Zo mooi! Dit is nummer 72, alleen jammer dat ze geen namen hebben. Maar daar gaat het niet om, het gaat namelijk om de dekking. Hij heeft een redelijke dekking, want in twee laagjes dekt hij helemaal goed. Dit is een lakje die ik nog vaak ga dragen!


Dit is ook een speciaal nagellakje, een licht mint groen lakje met een matte finish. Zo'n leuke combinatie! Dit is nummer 80, met een goede dekking, Hij dekt in twee dunne laagjes, en wat ook fijn is aan dit lakje is dat hij erg snel droogt. Dit wordt ook wel een favoriet van mij! Ik heb eigenlijk helemaal geen matte nagellakjes, dus dit is mijn eerste!


En als laatste deze diep zwarte nagellak. Ik hou wel van donkere nagellakjes, maar zwart, ja ik weet het niet. Als ik zwart draag dan is het wel met een special effect of glitters. Maar met deze wil ik het wel een keer proberen. Want deze nummer 25 dekt al in twee dunne laagjes. Maar zoals ik al zei weet ik niet wat ik met deze kleur aan moet.. Misschien voor nail art?

Ik ben erg blij met deze nagellakjes! Ze zien er leuk uit, hebben mooie kleurtjes en een goede dekking. Ook drogen ze erg snel, wat ook niet onbelangrijk is. En wat zeker niet onbelangrijk is is de houdbaarheid op je nagels, en die is ook wel prima. Want deze lakjes blijven ongeveer 3 dagen mooi op je nagels, en dat voor een merk als Saffron. Ik ben tevreden! Omdat ik ze heb gekregen weet ik niet zeker waar ze weg komen, maar ik denk bij de Op = Op shop, dus ik zou daar zeker eens een kijkje nemen!

Liefs Lisa


12 opmerkingen:

 1. Zien er leuk uit ik had nog nooit volgens mij van dit merk gehoord x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige lakjes <3 De blauwe is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerds. Het mint groene kleurtje is prachtig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne lakjes zijn dit! De zwarte is erg mooi gelakt, heel leuk! Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei zagze staan in de winkel en dacht laat ze staan. Wel spijt nu ik je swatches zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de knalblauwe kleur is echt fantastisch....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat mintgroene lakje is prachtig!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt erg goed! De blauwe kleur is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er goed uit! nog gefeliciteerd haha

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen