dinsdag 16 september 2014

Mijn favoriete bloggers #2Een paar maanden terug had ik een artikel online gezet over mijn favoriete bloggers, ik heb er nu weer een paar nieuwe favorieten bij ! De vorige keer waren het bekende bloggers, die iedereen wel kent. Nu ben ik wat minder bekende leuke blogs tegen gekomen, die ik nu elke dag even langs ga.


Als eerste deze twee zussen, die Rosina en Deborah heten en hun passie delen op rosinadeborah.blogspot.nl . Ik volg ze nog niet zo heel erg lang, maar ik vind hun blog echt geweldig ! Ze maken leuke foto's, en vooral hun outfit posts zijn echt tof ! Ze hebben hun eigen kleding stijl, en laten dat zien in mooie foto's. Ze delen van alles met hun volgers, hun gala met natuurlijk foto's, hun nieuwe aankoopjes en allerlei leuke filmpjes. Wat wel jammer is is dat ze heel onregelmatig en weinig artikelen online zetten, zo zonde!


Marloes van thebeautyassistant.nl kennen jullie waarschijnlijk wel! Ze heeft altijd de mooiste foto's en de lay out van haar blog vind ik ook erg mooi, eigen. Als ik op zoek ben naar een review dan ga ik meestal even op haar blog kijken, want ze heeft de duidelijkste en mooiste reviews! 


Nu komen de wat minder bekende blogs, maar zeker niet de minste! En dan begin ik met nailsbyfml.blogspot.nl . Deze blogster is anoniem dus weten we jammer genoeg niet wie er achter deze leuke blog zit, erg jammer! Maar dat maakt haar schrijfkunsten en foto's er natuurlijk niet minder op. Ze maakt foto's met haar iphone, en dan zijn het ook nog eens mooie foto's! En bij mooie foto's hoort natuurlijk ook nog een leuke tekst, en een mooie lay out en dat heeft ze allemaal voor mekaar! 


Dan ga ik verder met xinfinityyx.blogspot.nl , een blog dat gerund wordt door twee leuke meiden. Eerst alleen door Eva maar later is Juanita mede eigenaar geworden, super leuk dat er weer twee meiden achter een blog zitten net zoals bij ons! Samen zetten ze leuke artikels online zoals DIY's, fashion en veel leuke tags. Die ik elke dag lees met plezier!


Tine volg ik inmiddels al een tijdje met haar blog xmrschocolate.blogspot.nl . Een aardig meisje met een leuke blog over fashion, make up en tekenen. Ze laat vaak haar tekeningen zien, wat ik altijd leuk vind om te lezen! Want ze kan super goed tekenen, ook heeft ze dit meisje getekend met het bordje. Zo leuk en origineel! 


Kaylee volg ik eigenlijk nog niet zo lang, maar elke dag moet ik gewoon eventjes naar droomglorie.blogspot.nl gaan! Een aardig meisje die leuk op haar blog schrijft over mode en lifestyle. En op dinsdag komt er altijd een Droom Dinsdag artikel online dat gaat over haar dromen, en waar ze veel aan denkt. Super origineel!

En als laatste Britt van xradianto.blogspot.nl. Ik kon er geen afbeelding bij vinden, maar jullie kennen Britt waarschijnlijk wel. Het meisje die altijd zo makkelijk weg praat in artikels. En de Moodboard Monday is ook echt iets van Britt, waar ze allemaal inspiratie foto's laat zien die zij leuk vind of bijzonder. Ze heeft het nu erg druk dus komen er minder artikels online, maar ik blijf gewoon elke dag eventjes naar haar blog gaan.

Dat waren even mijn favoriete bloggers op een rijtje! Dit zijn de wat mindere bekende blogs, maar die zijn zeker net zo leuk! 

Hebben jullie nog favoriete bloggers?14 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Er zitten hier een paar bloggers bij die ik al ken bij de andere zal ik ook even een kijkje gaan nemen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De meeste volg ik ook, ze zijn echt super inderdaad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk blogs, ook al ken ik ze niet allemaal, ik ga in elke geval snel even bij de dames kijken...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je ze even op een rijtje zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blogs allemaal. Erg leuk dat je mijn blog er bij hebt gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De meeste blogs ken ik en ze zijn allemaal geweldig leuk! Tof artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen de bovenste blog kende ik nog niet, ik zal eens een kijkje gaan nemen!
  Wat lief dat je mijn blog ook genoemd hebt, echt heel leuk om te horen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat je ons erin vernoemd!
  Leuk lijstje!

  Liefs‚
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De meeste blogs ken ik ook, ik kan er ook altijd zoveel inspiratie uit halen, heel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jullie blog is mijn favoriet! <3

  Xoxo Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie nu pas dat ik ertussen sta. (Ik had lang geen tijd om blogs te lezen, dus zie ik het nu pas.) Wat lief dat ik erbij sta! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. een paar kenden ik al, maar derest ga ik zeker een kijkje nemen!!

  liefs, meike

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken eigenlijk enkel Marloes, snel eens de andere blogs checken dus ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen