vrijdag 5 september 2014

Summer throwback


De zomer is nu eigenlijk wel weer voorbij. Echt jammer want wie wil nou geen mooi weer, zwemmen, ijsjes en natuurlijk ook korte broekjes en jurkjes! Het is deze week nog wel een beetje na zomer maar we willen toch nog even terug kijken op onze favo zomer outfits. Dus wij hebben allebei twee zomer outfits van de vakantie voor jullie!
Een summer throwback outfit betekende voor mij Zuid Frankrijk! Ik heb een top vakantie gehad in Frankrijk. Coupes met ijsjes eten, veel zwemmen, relaxen, leuke dingen doen met vakantie vrienden op de camping. Kortom een heerlijke vakantie! Omdat er zulke hoge temperaturen waren in Frankrijk, had ik meestal zomerse comfy kleding aan. Gewoon lekker zomers! Ik wilde deze zomer dol graag weer jurkjes dragen. Zo gezegd, zo gedaan. Dus liep ik wapperend met mijn bruine lokken en zwierend met mijn jurkje door Saint Tropez.

Jurkje: The Sting
Zonnebril: The Sting
Slippers: Birkenstock

Natuurlijk kon ik mijn favoriete topje van Vila Clothes ook niet thuis laten liggen. Die moest zeker weten mee! Ik combineerde het met mijn favo korte broekje van Only. Ik droeg deze look vaak als ik Franse stadjes ging verkennen.

Zonnebril: Frans winkeltje
Topje: Vila Clothes
Kort broekje: Only
Slippers: Birkenstock


Ten eerste, je kan echt het verschil zien qua kwaliteit. De linker heb ik met mijn spiegelreflexcamera gemaakt en de rechter met mijn oude. Wat een verschil! Maar het gaat natuurlijk over de outfits. De linker hebben jullie nog niet eerder gezien, want deze foto heb ik na mijn verjaardag gemaakt. Ik had toen eindelijk een high waisted shortje en een mooie crop top, echt een leuke combinatie! En natuurlijk mijn geliefde all stars eronder! Want die kunnen niet ontbreken bij zo'n casual outfit!

Crop top - Paris2Day
High waisted short - Paris2Day
All Stars - Converse
Horloge - Esprit

En de tweede hebben jullie natuurlijk wel eens vaker gezien. Met mijn mooie lime groene rokje! Echt mijn favo zomer item! Hij is heel makkelijk te combineren met zwart, en in dit geval met zwart en wit. Hij was alleen wel erg goedkoop en dat kan je ook wel een beetje zien, want hij is erg dun waardoor hij niet zo mooi valt. Maar voor mijn eerste rokje maakt dit mij nog niet zo veel uit. 

Top - H&M
Rokje - Forever 21
Schoenen - Schoenen Reus
Horloge - Esprit
Als wij naar deze foto's kijken willen we echt weer terug naar de zomer! En dan natuurlijk ook de vakantie, want lekker weer en vakantie is een fantastische combinatie! Jammer genoeg kunnen de zomer kleren bijna weer uit je kast en mogen daar voor in de ruil weer je winter kleding komen. Jammer dat de zomer altijd zo snel voorbij gaat! 

Hebben jullie een mooie zomer gehad?

Liefs Daniëlle en Lisa


7 opmerkingen:

 1. Dat zwarte topje en dat gestreepte jurkje vind ik heel leuk! Jammer he dat het een beetje over is. :( De zomer gaat altijd zo snel, maar het klinkt alsof jullie een heerlijke tijd hebben gehad. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!
  Mooie outfits!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah baal er zo van dat de zomer zo goed als ten einde is! Gelukkig hebben jullie mooie zomer items kunnen dragen en leuke dingen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gecombineerd de throwback met de outfits. De outfits zijn lekker zomers!
  Ik mis de zomer wel een beetje maar ik houd ook erg van de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah ik mis de zomer ook!
  hele leuke outfits :)
  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om een trowback te doen, Lisa bij jouw foto's zie je inderdaad ook echt het verschil qua kwaliteit! Jullie hebben allebei echt een leuke stijl, je ziet het zomerse er heel erg in terug. :) Heel leuk artikel dit!

  BeantwoordenVerwijderen