zaterdag 2 mei 2015

Lente make-up

Zelf houd ik van lichte make-up kleuren, zeker in het voorjaar en in de zomer! Het ziet er fris uit, oogt lief, is zacht en perfect voor elke gelegenheid! De producten die ik heb gebruikt zie je hier boven.

Stap 1
Gebruik je favoriete dagcrème als basis.

Stap 2
Smeer een mooie foundation, passend bij je huidtype (liever iets te licht dan te donker) over je hele gezicht en hals. De kunst is om het te laten lijken alsof je niets op hebt.

Stap 3
Het is tijd om je ogen te laten stralen! Doe eerst een eyeshadow base op je ooglid, zodat je oogschaduw gedurende de dag mooier blijft zitten.

Stap 4
Vervolgens breng je een lichte oogschaduw aan over je hele ooglid (ik heb hier een prachtige parelmoer oogschaduw van Collistar gebruikt) en daarna een lichtroze oogschaduw (bijvoorbeeld Rimmel Stars) op het onderste gedeelte van je ooglid. Zo creëer je een mooi effect.

Stap 5
Om je wenkbrauwen mooi op te maken, is het handig om eerst de haartjes een beetje schuin naar boven te kammen om de natuurlijke vorm van je wenkbrauw extra naar voren te laten komen. Zo zie je goed waar je met je wenkbrauwpotlood langs kunt 'kleuren'. Ook hier geldt; zorg dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Je kunt het eventueel een beetje vervagen met je vingertop.

Stap 6
Breng een mooie zachte en subtiele lippenstift aan op je lippen.

Stap 7
Voor the finishing touch; doe een beetje blush op je wangen. Ik heb de Dream  Mousse Blush - Dolly Pink van Maybelline gebruikt. Om de blush goed aan te brengen kun je je lippen tuiten en de blush op je kaaklijn aanbrengen.


                                                 Wat is jouw favoriete make-up?
                                                                Inline afbeelding 15

6 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien wat je gebruikt en hoe. Fijne producten gebruik je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien wat je gebruikt! Mijn favoriete make up zijn mijn wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotloodje en soms mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het altijd erg leuk om te zien welke producten andere mensen gebruiken, ook al draag ik zelf alleen maar mascara. De achtergrond van je eerste foto is echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig stappenplan. Nu ik vaak een helm draag kom ik niet verder dan mascara en wenkbrauwen tekenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk artikel om te lezen en te bekijken...zelf draag ik vaak fellere make up, maar de laatste tijd draag ik ook wel wat meer pastel tinten, die vind ik eigenlijk ook wel erg leuk en fris!

    BeantwoordenVerwijderen