zaterdag 29 augustus 2015

Achter de schermen met Lil Kleine

Mijn allereerste festival zat er aan te komen en gelijk wel heel speciaal, namelijk voor en achter de schermen. Zoals je waarschijnlijk al weet presenteer ik mijn item GirlTalk bij de lokale omroep. Ik werd uitgenodigd om bij een knallend festival aanwezig te zijn zodat ik live verslag kon doen.

Eerlijk? Ik had niet echt een idee wat mij te wachten stond, ik hoorde dat ik een paar dj's mocht interviewen. Super leuk natuurlijk, interviewen vind ik een van de leukste dingen om te doen! Toen ik last minute hoorde dat Lil Kleine kwam optreden en ik hem mocht interviewen, was ik helemaal flabbergasted! Lil stond heel lang op nummer één in de top 100 met het nummer Drank en Drugs.

Eerst trad Kleine op samen met de andere leden van van Giocatori. Het was compleet een feestje! Iedereen op het festival ging uit hun dak. Ik mocht ook een vriendin meenemen naar het festival en samen met Rozemarijn danste ik de schoenen van de dansvloer. Er werden allerlei leuke nummers gedraaid uit de top 100 die geremixt werden, onwijs leuk!

Toen het optreden afgelopen was dook Giocatori in onze studio. We mochten de mannen nog even interviewen en spreken! Op het moment dat ik tegenover Lil Kleine stond voor het interview, vloog de tijd zo voorbij! Ik vond het van te voren wel even spannend, maar de zenuwen waren onder het interview nergens meer te bekennen. De rapper glimlachte gelijk al en zei dat ik hem ook wel Jorik mocht noemen, zijn real name! Jorik is heel aardig en nam de tijd voor mij! Het interview ging echt heel goed en het was weer onwijs leuk om te doen.

Ook kwamen er meerdere dj's een bezoekje brengen aan de studio zoals GirlsLoveDJs. Super leuk om alles achter de schermen te mogen zien! Zo was er bijvoorbeeld ook een feesttent voor alle dj's die de avond vol plaatjes hadden gedraaid, veel dj's namen na hun optreden daar een kijkje.

Het was een ontzettend gave avond, a unbelievable night! Een hele dag om nooit meer te vergeten. 

''Never stop dreaming''

11 opmerkingen:

 1. Aaaah wauw! Wat ontzettend gaaf dat je dit hebt mogen doen!!!! Heel cool! De quote is heel toepasselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je dit mocht doen, ik kan mij voorstellen dat het niet meer had, bij deze leuke ervaring...tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vet joh. Dat nummer is terecht een hit. Je bent goed op weg dalijk breng je nog verslag uit aan rtl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend gaaf dat je deze kans kreeg! Lijkt me echt heel leuk om eens te doen! Wat spannend dat je Lil Kleine mocht interviewen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lijkt me dat leuk om alles zo vanachter de schermen mee te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen