woensdag 5 augustus 2015

Kiko Make-up Milano/ glitter nagellak

Een bezoekje aan Italië zonder Kiko te bezoeken zou eigenlijk een schande voor mij als blogger/ mega Kiko fan zijn, toch? En laat staan, door de hele winkel hingen gekleurde bordjes met vette sale, dus ik moest nodig even kijken!

Het was alweer even geleden dat ik mijn favoriete winkelketen Kiko heb bezocht. Als ik in het buitenland ben, bezoek ik het liefst de winkel op. Ondertussen zitten er eindelijk een paar Kiko shops in ons kikkerlandje, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit één stap in Kiko Amstelveen, Rotterdam of in Amsterdam heb gezet, helaas!
Ojee, ik zag zoveel nieuwe, leuke make-up items voorbij vliegen! Mijn moeder, zusje en ik hebben wel letterlijk één uur lang in de winkel gestaan! Niet omdat het zo druk was, maar we zagen zoveel leuke make- uppies!

Mijn ogen vielen gelijk op deze mooie gouden glitterlak. Vooral in de zomer als je door de zon een kleurtje hebt gekregen is deze lak perfect! De kleine glitter details vind ik ontzettend classy en bovendien is het geen grote glitterbom, maar juist een subtiel lakje.
Ik kon het niet laten om de nagellak swatch in Rome vast te leggen! Ik had een paar dagen ervoor mijn nagels gelakt, dus dat kwam goed uit! De nagellak heeft trouwens geen sand effect, dus het korrelt niet van je nagels af. Het is een glad lakje, maar je moet helaas wel drie a vier laagjes aanbrengen voor een goede dekking.

Zodra je meerdere laagjes op je nagels hebt aangebracht, blijft de nagellak zo ongeveer vijf dagen zitten without chips! Net zoals met mijn eerdere Kiko aankopen, ben ik helemaal happy met de nagellak. De kwaliteit is top + het is low budget en yes ook zonder sale! Ofcourse kon ik een paar andere make- up producten ook niet lagen liggen, zouden jullie het leuk vinden als ik daar een Kiko Milano shoplog van maak?

Heb jij producten van Kiko?

7 opmerkingen: