maandag 17 augustus 2015

Back to school/ Schoolspullen

Helaas moet er ook aan deze zomervakantie een eind komen. Voor sommige mensen beginnen de scholen binnenkort alweer, zo ook voor mij! Ik heb een onwijs leuke vakantie gehad, leuke dingen gedaan maar eerlijk?: Het lijkt mij ook erg leuk om kennis te maken met de mensen uit mijn nieuwe klas! En bij school horen natuurlijk ook nieuwe schoolspullen, de leukste items heb ik voor je uitgezocht. Let's the school life begin!

1: Mijn etui van de middelbare school is helemaal versleten er is niet heel veel van over, dus tijd voor een nieuwe! Ik zag in de webshop van V&D deze leuke etui, het heeft een leuk printje en er passen bovendien ook veel pennen en andere schoolspullen in.

2: Kaftpapier is de must voor al je schoolboeken! Zelf vind ik het leuk om voor verschillende kleurtjes te gaan. Dit jaar ga ik niet alleen voor kaftpapier, maar ook voor speciale kafthoezen, dit scheelt zoveel!

3: Een paar woorden markeren in een samenvatting is super easy! Ik ben gek op markeerstiften, vandaar dat je het ook terug vind in mijn wishlist.  Deze stiftjes vind je trouwens in de webshop van Hema.

4: De schriftjes van Hema worden steeds leuker! Vorig jaar scoorde ik ook al een paar schriftjes met leuke quotes en ze blijven leuk en bovendien ook lekker low budget, ook belangrijk!

5: Notitie blokken zijn erg handig voor als je iets moet onthouden, deze hartjes notitie blaadjes zijn te cute voor woorden.

6: Toen ik deze agenda van ByDanie in Bruna zag liggen, heb ik het gelijk van mijn lijstje afgestreept. De agenda is super duidelijk, je kan er van afspraken tot notities inzetten en zeg eens eerlijk, de kaft is wel erg fashionable vind je niet?

Hopelijk heb ik je genoeg inspiratie gegeven voor nieuwe schoolspullen, de collectie van 2015 vind ik een onwijs leuke collectie. 

Moet jij binnenkort ook al weer naar school/ werk? 

9 opmerkingen:

 1. Wacht nog op mijn vakantie! Mijn schoolagenda vond ik het belangrijkst. Hij moest leuk zijn en vriendinnen konden er lekker veel in schrijven (buiten t huiswerk).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die roze hartjes post its zijn schattig. Trouwens, het uitzoeken van nieuwe schoolspullen vond ik denk ik toch altijd wel een van de leukste dingen van het nieuwe schooljaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De agenda van ByDanie ziet er leuk uit. Ik ben helaas niet meer schoolgaand maar wat hebben ze altijd leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn echt superleuke items! Wij krijgen zo'n saaie agenda van de school

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke item, de spulletjes zijn schattig. Ik moet pas over twee weekjes naar school dus ik heb nog even tijd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. As ik al die leuke spulletjes zie, dan word ik altijd een beetje hebberig..zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ow, ik heb er helemaal nog niet bij stilgestaan om schoolspullen te komen! Goed dat je er ons aan herinnert! Die agenda ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahw, die agenda van ByDanie vind ik ook ontzettend tof! Heel leuk!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen